Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Elindult a Stipi-Stopi akció a 40. Médiatáborra

Elindult a Stipi-Stopi akció a 40. MédiatáborraMáris visszavágysz a Médiatábora? Alig várod a 40.-et? Akkor biztosíts be a helyedet, és élj a Stipi-Stopi akció lehetőségével!

Véget ért a 39, de már készülünk a 40-re!

Véget ért a 39, de már készülünk a 40-re!Rengeteg munkával töltött óra, korán kelés vagy le sem fekvés, számos program, tudás bővítés és mustra után véget ért az év legjobb 10 napja. Boldogság, sírás és várakozás a 40-re. Ez volt jellemző a 39. Médiatábor utolsó napjára.

Mire figyelj az adatvédelmi beállításaidnál?

Mire figyelj az adatvédelmi beállításaidnál?Az adatvédelmi beállításaink az online jelenlét alfái. A közösségi médiában, a keresőszolgáltatásokban, de még magukon az eszközeinken is fontos, hogy alaposan és tüzetesen végignézzük a lehetőségeket, és kiválasszuk mindenből a legbiztonságosabbat. 2019. február, DUE Online.

Programajánló: Léda

Programajánló: LédaHa szereted a magyar irodalmat, és szívesen jársz színházba, akkor mindképp el kell menned a Léda-ra, a gödöllői Kastély Színházba!

Megvan a Versenykultúra Teszt győztese!

Megvan a Versenykultúra Teszt győztese!Egy igazán fair play verseny keretében véget ért a Nagy Diák Versenykultúra Teszt- versenyben az erő kvíze, melyet a GVH szakmai partnerségével készített a DUE Médiahálózat.

Gazdára talált egy robogó, és egy ingyen jogosítvány- KRESZ- teszt eredményhirdetés 2019

Gazdára talált egy robogó, és egy ingyen jogosítvány- KRESZ- teszt eredményhirdetés 2019A 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon kiderül, hogy ki a legnagyobb KRESZ tudor, ugyanis egy élő döntőn mérethették meg magukat a GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt 3. versenyzői.

S.Takács Andrással tudsz kalandozni a Sajtófesztiválon!

S.Takács Andrással tudsz kalandozni a Sajtófesztiválon!Kalandokat keresel? Akkor hallgasd meg a DUE 26. Sajtófesztiválon a pódiumbeszélgetésen!

Kiderült, kik a legjobb bűnmegelőző diákok

Kiderült, kik a legjobb bűnmegelőző diákok A Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt végeredménye is kialakult 2019. május 19-én. A döntőben már két korosztályban mérkőztek meg a diákok. Hogy kik álltak a dobogóra, hamarosan kiderül frissülő cikkünkből!

A KRESZ-teszt is véget ért

A KRESZ-teszt is véget értEgy boldog robogó-tulajdonossal és egy reménybeli új jogsissal ért véget a harmadik Nagy Diák KRESZ-teszt 2019. május 28-án a budapesti Akvárium Klubban. Hogy milyen izgalmakat tartogatott a döntő, hamarosan megtudhatod frissülő cikkünkből!

Elindult a Nagy Diák Versenykultúra Teszt

Elindult a Nagy Diák Versenykultúra TesztAz életünk fontos része a verseny! Szállj Te is ringbe, és tedd próbára magad a Nagy Diák Versenykultúra teszten. A tét nem kicsi: egy Samsung Galaxy S9 mobil.

Nem csak tanítják, csinálják is!

Nem csak tanítják, csinálják is! Idén is kihirdették az év Magyar Sajtófotó díjazottjait, és nem kis örömünkre két DUE-s is köztük van. Ladjánszki Máté II. helyezést ért el, Sóki Tamás képét a zsűri dicséretben részesítette.

Versenyben a hétköznapokban

Versenyben a hétköznapokbanA versenyhelyzeteket mindenki máshogy kezeli. Így vagyunk ezzel az adott helyzetre érkező reakciókat illetően is.

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság