Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Díjeső hullt az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon

Díjeső hullt az Országos Ifjúsági SajtófesztiválonHárom nagyszabású online verseny, a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt, a Nagy Diák KRESZ-teszt, és a Nagy Diák Versenykultúra Teszt döntője is tegnap zajlott a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A játékon résztvevők mellett több mint 2000 fiatal vett részt a rendezvényen.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat- a zsűri meghozta a döntését

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat- a zsűri meghozta a döntésétIdén is rengeteg pályázat érkezett a DUE Médiahálózat által kiírt TDP illetve egyéb tematikus pályázataira. A héten a versenyzők megkapták az értesítés, ugyanakkor egészen május 12-ig várjuk vissza a tiszteletjegy igénylési szándékokat. Ne késlekedjetek!

Megvannak az idei Filmteszt nyertesei!

Megvannak az idei Filmteszt nyertesei!Kurdics Zoltán Gábor nyerte meg 2019-ben a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak játékot, és a fődíjat, egy iPhone XS-t. A második helyezett Sári László Krisztián lett, aki Ceglédről érkezett és dobogó 3.fokára Csortos CSaba László állhatott fel.

Önkéntesség és pénzügyek

Önkéntesség és pénzügyekAz önkéntesség nem áll távol a pénzügyektől sem! A Pénz7 előadói is önkéntesek és rengeteg hasznos dologról meséltek.

Az idei sajtófesztiválon Rubik-kockásokkal is versenybe szállhatsz!

Az idei sajtófesztiválon Rubik-kockásokkal is versenybe szállhatsz!Szeretnénk egy kicsit kedveskedni azoknak, akik odavannak a Rubik-kockáért és jeles képviselőikért! Ezért elhívtuk nektek 3 nemzetközi Rubik-kocka versenyzőt: Bózsing Hunort, Vermes Kornélt és Berecz Mátét. A fesztiválon nagyon ütős kockázást ígérnek nektek a srácok!

Versenykultúra élőben

Versenykultúra élőbenBevásárlókosár címmel tavaly december óta találkozhattok a DUE Tallózó versenykultúrával foglalkozó mellékletével, és hallgathatjátok a DUE Rádió műsorát. A tanév végére a sorozat is lezárult, azonban a Sajtófesztiválon még személyes élményeket is szerezhettek.

Filmteszt döntő – a program

Filmteszt döntő – a programA Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak országos edukatív játékunk döntője február 20-án, csütörtökön délután lesz az Akvárium Klubban. Íme, mire számíthatnak a résztvevők!

A túrát és az autót is megtoltuk

A túrát és az autót is megtoltukNegyvenfős túrahétvégét rendezett 2020. január 11-12-én a Börzsönyben a DUE a Bakancs Pista természetjáró csoporttal. Ez volt a „Zergék az Őzikék ellen” elnevezésű sorozat kilencedik programja.

Ha nem stimmel az összeg

Ha nem stimmel az összegHa online vásárolsz, például egy alkalmazásboltnak a felületén vagy banki oldalon, akkor mindig jóvá kell hagynunk azt az összeget, amit mi szeretnénk ebben a tranzakcióban átutalni vagy kifizetni. DUE Online, 2019. december

Mi az a PayPal és miért jó?

Mi az a PayPal és miért jó?A PayPal egy meglévő banki infrastruktúrára épülő internetes fizetési rendszer, ami lehetővé teszi az internetes bolt üzemeltetőknek az egyszerű és biztonságos pénzfogadást, valamint a felhasználóknak az egyszerű fizetést. 2019. november, DUE Online

Internetes barátok és zaklatás

Internetes barátok és zaklatásA beköszöntött digitális korszakban egyre több tizenéves gondolja azt, hogy a személyes kapcsolatok és a közösségi oldalakon köttetett „barátságok” között nincs különbség. 2019. augusztus, DUE Online

Ne fizess rá!

Ne fizess rá!Lili már századszor látta ezt a hirdetést, és egyre nehezebb volt ellenállnia a szuper, színes cipőknek. „Ma még nem.” – gondolta. „Majd karácsonyra választok egyet.” Aztán eszébe jutott, milyen pocsékul sikerült a kémia röpdolgozat, és az ujja már megnyitás gombon is volt. 2019. november

Első 1 2 3 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság