Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

A DUE már Regisztrált Tehetségpont

A DUE már Regisztrált TehetségpontA DUE Médiahálózatot február óta már Regisztrált Tehetségpontként is számon tartják.

Elkezdődött a DUE Civil Kommunikációs Akadémiája

Elkezdődött a DUE Civil Kommunikációs AkadémiájaA DUE Médiahálózat immár harmadik alkalommal rendezi meg Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémiáját. Az első képzési napon 33 civil szervezet képviselői hallgatták meg a szakemberek előadásait, és tették fel kérdéseiket. A programon nagy hangsúlyt kapott a közösségi médiahasználat.

Fiatalok a fiatalokról

Fiatalok a fiatalokrólIfjúsági sajtóbeszélgetést szervezett a DUE a belvárosi Bobek Caféban február 10-én. Az ország különböző iskoláiból érkező diákújságírók Schanda Tamás Jánossal, a Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság ifjúságpolitikáért felelős helyettes államtitkárával beszélgethettek.

Lásd, amit hallasz! filmpályázat díjátadó gála február 22-én

Lásd, amit hallasz! filmpályázat díjátadó gála február 22-énA Budapesti Fesztiválzenekar a gimnazisták számára kiírt Lásd, amit hallasz filmpályázat Díjátadó Gáláját a Művészetek Palotájában, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben rendezi meg február 22-én.

Új határidő: február 23-ig lehet jelentkezni az Európai Ifjúsági Károly-díjra

Új határidő: február 23-ig lehet jelentkezni az Európai Ifjúsági Károly-díjraA 16-30 év közötti fiatalok 2015. február 23-ig pályázhatnak projektjeikkel az Európai Ifjúsági Károly-díjra. A győztesek pénzjutalomban részesülhetnek és ellátogathatnak Aachenbe és az Európai Parlamentbe is.

Még van időd! Nyerj 3 napos tanulmányutat Brüsszelbe!

Még van időd! Nyerj 3 napos tanulmányutat Brüsszelbe!Szeretnél részt venni egy emlékezetes, igazán menő brüsszeli kiruccanáson, teljesen ingyen és bérmentve, 27 másik EU-s fiatallal? Akkor ne habozz, ragadj billentyűzetet és írj egy maximum ezer szavas esszét a két választható téma egyikében.

Régi-új helyen a DUE nyári tábora

Régi-új helyen a DUE nyári táboraA DUE Médiahálózat 20 év után ismét Mezőberényben rendezi meg nyári médiatáborát. Alábbi cikkünkkel virtuális sétát is tehetsz a helyszínen.

Előkészületben a 35. DUE Médiatábor

Előkészületben a 35. DUE MédiatáborMegkezdtük a 35. Médiatábor előkészületeit. A nyári táborra már jelentkezni is lehet.

Mobilfotós tippek és trükkök, avagy így használd okostelefonod kameráját

Mobilfotós tippek és trükkök, avagy így használd okostelefonod kamerájátA DUE ingyenes képzést indít, melyen az okostelefonok segítségével készített tartalmak kerülnek a középpontba. Te tudod, milyen felvételeket készíthetsz a mobiloddal? Mi segítünk, hogy pár óra alatt profi legyél.

Kit látnál szívesen a Sajtófesztiválon?

Kit látnál szívesen a Sajtófesztiválon?A 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált 2015. május 8-án tartjuk a budapesti Millenárison. A Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk, hogy kiket hívjunk el a rendezvényre.

Lépd át a határaid!

Lépd át a határaid!A hazai weblapok mellett a kedvencek között ott van néhány nemzetközi is? Érdekel, mi történik az országhatáron kívül? Nem csak olvasni, jól írni is tudsz angolul? Ha igen, akkor téged keresünk! Küldd el néhány írásod és csatlakozz egy igazán sokszínű, nemzetközi szerkesztőséghez!

Az OHÜ február 1-ig meghosszabbította a filmpályázatok beadási határidejét

Az OHÜ február 1-ig meghosszabbította a filmpályázatok beadási határidejétÚjra meghirdeti Filmpályázatát az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség (OHÜ). Az immár második alkalommal megvalósuló megmérettetés, amelynek mottója: „Egyedül nem megy!” A legjobb fiatal alkotókat majd kétmillió forinttal díjazzák.

Első 1 2 3 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság