Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Nyár előesti Quimby-koncert a Budapest Parkban

Nyár előesti Quimby-koncert a Budapest ParkbanHazánk elsőszámú koncertzenekara zárja a Budapest Park tavaszi koncertsorozatát. Fergeteges hangulat és a már megszokott dallamok várnak május 31-én Budapest legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén.

Hangulatjelentés a 22. Sajtófesztiválról - VIDEO

Hangulatjelentés a 22. Sajtófesztiválról - VIDEOElkészült kisfilmünk a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljáról. Sztárparádé, díjzápor, szakmai és tematikus programok. Idézzük fel újra a május 8-i egész napos programot.

Közgyűlést tartott a DUE

Közgyűlést tartott a DUEA 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál után a DUE megtartotta évi rendes közgyűlését a Millenáris D csarnokában.

Iskolarádiók jutalomsorsolása a 22. Sajtófesztiválon

Iskolarádiók jutalomsorsolása a 22. SajtófesztiválonA DUE Médihálózat ismét jutalomban részesítette az Országos Iskolarádió Hálózat legaktívabb tagjait. A sorsolásra a 22. Sajtófesztivál keretén belül került sor.

Adj 1%-ot a DUE-nak!

Adj 1%-ot a DUE-nak!Magyarországon az adófizetők adójuk 1 százalékával támogathatják azokat a civil szervezeteket, melyeknek céljaival, tevékenységével egyetértenek és amelyeket támogatásra méltónak találnak.

2015-ben is lesz Nagy Diák IQ-teszt!

2015-ben is lesz Nagy Diák IQ-teszt!Ez az év sem telik el Nagy Diák IQ-teszt nélkül, a Diákhitel Központ idén is keresi Magyarország legintelligensebb diákjait – jelentették be partnereink a DUE május 8-i Sajtófesztiválján.

Több mint kétezren vettek részt a Sajtófesztiválon

Több mint kétezren vettek részt a SajtófesztiválonHatalmas sikere volt a DUE Médiahálózat 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljának. A rendezvényen több mint kétezer diák, tanár, szülő és megannyi médiaszemélyiség vett részt, s hagyományainkhoz híven rengeteg díj és nyeremény talált gazdára.

Elrajtolt az idei Sajtófesztivál

Elrajtolt az idei SajtófesztiválNincsen tavasz Országos Ifjúsági Sajtófesztivál nélkül! Elkezdődött a magyar diákmédiások legnagyobb országos seregszemléje Budapesten, a Millenáris D csarnokában.

Sóki Tamás lett 2015 Ifjúsági Sajtódíjasa

Sóki Tamás lett 2015 Ifjúsági SajtódíjasaSóki Tamás fotóriportert tüntette ki az Ifjúsági Sajtódíjjal a DUE Médiahálózat 2015-ben. A díjat 1997 óta évente egy fiatal újságíró, egy ígéretes tehetség kaphatja meg.

Médiatábor 2015 – Eger

Médiatábor 2015 – EgerÚj helyszínen, de a korábban meghirdetett időpontban tartjuk a DUE idei Médiatáborát.

A "Ha mobilnet van, minden van?" pályázat eredménye 2015

A Hogyan könnyíti meg az életet a rohamosan terjedő 4G? Mi minden válik elérhetővé, hozzáférhetővé, ha okostelefont és mobilnetet használunk? Ezt mutathatta meg 3 perces videódban bármely kreatív, vállalkozó kedvű 18-22 év közötti diák. A pályázat eredményét a 22. Sajtófesztiválon hirdettük ki.

Etikus újságírókat díjaztak a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon

Etikus újságírókat díjaztak a 22. Országos Ifjúsági SajtófesztiválonIdén is pályázhattak a Tények nyomában kategóriában a Tehetségkutató Diákmédia Pályázaton a fiatal újságírók. A Telenor támogatásával létrehozott Etikus Újságírói Különdíj helyezettjei a május 8-i Sajtófesztiválon vehették át díjukat.

Első 1 2 3 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság