Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

A DUE Médiaügynöksége gyakornokot keres, azonnali kezdéssel

A DUE Médiaügynöksége gyakornokot keres, azonnali kezdésselMédiaszakon tanulsz, de nincs rá lehetőséged, hogy élesben is kipróbáld magad? Tele vagy érdekes írásokkal, de nem tudod hol publikálhatnád? Részt vennél rendezvényszervezésben, megismerkednél az ügynökségi munkával?

Újra nyitva a DUE-iroda

Újra nyitva a DUE-irodaVéget ért a DUE-iroda nyári pihenője. Augusztus 24-től újra szeretettel várjuk jelenlegi és leendő tagjainkat. A szünet alatt érkezett leveleket, kérdéseket igyekszünk minél hamarabb megválaszolni.

A 90-es évek legendája Budapesten koncertezik

A 90-es évek legendája Budapesten koncertezikRené Baumann, alias Dj Bobo egy fergeteges buli erejéig visszarepíti a közönséget a 90-es évekbe, abba korba, amikor egy házibuli elképzelhetetlen volt valamelyik örökzöld slágere nélkül. Szeptember 12-én te is egy fergeteges show részese lehetsz a Budapest Parkban.

A HS7 a Budapest Parkban búcsúzott

A HS7 a Budapest Parkban búcsúzott20 év után a Budapest Parkban adta utolsó koncertjét a Heaven Street Seven augusztus 1-jén.

Ilyennek látták az egri Médiatábort

Ilyennek látták az egri MédiatábortAz Új Nemzedék Médiatábor sikeréről és az ott zajló munkáról több online felületen is beszámoltak. Schanda Tamás ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár szerint a tehetséges fiatalok útját egyengetni kell, hogy befuthassák azt a karriert, amelyre képesek lehetnek.

Online is elérhetők a Médiatábor produktumai

Online is elérhetők a Médiatábor produktumaiÚjságot írtál, rádió- és tévéműsort vagy plakátot szerkesztettél, online videót forgattál, hangászkodtál, fotóztál, blogot vezettél a Médiatáborban, vagy csak mindenre kíváncsi vagy? Böngéssz kedvedre az online produktumok között!

Nyári szünet a DUE-irodában

Nyári szünet a DUE-irodábanEgyesületünk irodája is pár hétre szabadságra megy, de azalatt online elérhetők vagyunk.

Napokon belül online elérhetők a Médiatábor produktumai

Napokon belül online elérhetők a Médiatábor produktumaiMegszámlálhatatlan cikk, fotó, videó, blogbejegyzés és rádióműsor született a DUE szakmai koncepciója alapján megvalósult Új Nemzedék Médiatáborban. Valamennyi tartalom július 27-én éjfélig online is elérhető lesz.

Wu-Tang Clan a házban

Wu-Tang Clan a házbanAmerikai hip-hop banda kápráztatta el a Budapest Park közönségét július 7-én. A Wu-Tang Clan jól megmondta a magáét a koncertezőknek.

Summáját írjuk a legnagyobb médiatábornak

Summáját írjuk a legnagyobb médiatábornakSzáz településről sereglett össze az ország kétszáz legjobb diákújságírója 2015. július 10-én az egri Botax Motelben, hogy tíz napon át tizenhárom szakcsoportban próbálja ki magát újságíróként, rádiósként, tévésként, fotóriporterként, bloggerként, hangmérnökként, tipográfusként és szövegíróként.

Finom falatok a Szigeten

Finom falatok a SzigetenA Sziget nem csak színes programkínálatáról, de színes gasztronómiai választékáról is híres. Nemzetek konyhája, nassolnivalók, és hazai ízek egyaránt megtalálhatók.

Még kényelmesebb lesz a Sziget

Még kényelmesebb lesz a SzigetMinden évben fejlesztenek a szervezők a Szigeten, hogy még jobb kikapcsolódást nyújtson a kilátogatóknak. Nézzük, idén mivel teszik kellemesebbé az utazást és az ottlétet!

Első 1 2 3 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság