Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2016. – március 31-ig meghosszabbított beadási határidő!

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2016. – március 31-ig meghosszabbított beadási határidő!A DUE Médiahálózat 26. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázni kizárólag saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év. A pályamunkák beadási határidejét március 31-ig meghosszabbítottuk!

Ők Magyarország legintelligensebb diákjai

Ők Magyarország legintelligensebb diákjaiPéterfia Judit, a Budapesti Corvinus Egyetem kereskedelem-marketing szakos hallgatója és Bán Róbert, az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) informatikus hallgatója nyerte meg a Nagy Diák IQ-teszt döntőjét november 25-én a Várkert Bazárban.

Bemutatjuk a látható nagyikat a DUE karácsonyon

Bemutatjuk a látható nagyikat a DUE karácsonyonA DUE idei karácsonyi ünnepségén mutatjuk be az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal közösen meghirdetett Tedd láthatóvá a nagyit! pályázat legjobb alkotásait. A díjazott diákok Neuzer kerékpárral, Decathlon vásárlási utalvánnyal és gokart bérlettel térhetnek haza.

Látogass a DUE-val az RTL Klubba!

Látogass a DUE-val az RTL Klubba!Érdekel, milyen egy virtuális stúdió, a vezérlő, ahonnan a legnépszerűbb TV-műsorokat adják? Ráadásként még a híradó műsorvezetőivel is találkozhatsz, akiket a kulisszatitkokról kérdezheted. December 11-én az RTL Klub kulisszái mögé lesünk be.

Kisorsoltuk a Nagy Diák IQ-teszt 2. fordulójának nyerteseit

Kisorsoltuk a Nagy Diák IQ-teszt 2. fordulójának nyerteseitMagyarország legnépszerűbb IQ-tesztjének 2. fordulójában összesen 804 fiatal tette próbára szürkeállományát. Közülük sorsoltuk ki azokat, akik megnyerték a következő ajándékokat: 5 db Diákhitel ajándékcsomagot, 4 db iPod Shuffle zenelejátszót és 1 db iPod Nanot.

Modern folklór és nyelv pályázat

Modern folklór és nyelv pályázatA Néprajzi Társaság Önkéntes Gyűjtő Szakosztálya pályázatot hirdet Tradíció címen hagyományos értékeink és jelenlegi kulturális jelenségek rögzítésére. Január 15-ig várják például napjaink igaztörténeteit, az iskolai és munkahelyi élet új jelenségeit, a közösségi oldalak, az email és sms folklórját.

Lezártult a Nagy Diák IQ-teszt második fordulója

Lezártult a Nagy Diák IQ-teszt második fordulójaVéget ért a szeptemberben meghirdetett Nagy Diák IQ-teszt második fordulója is. November 8-án és 14-én 10 órától írták a Mensa HungarIQa felvételi tesztjét az első fordulóban legjobb eredményt elérő fiatalok. A részvételi arány még a tavalyit is felülmúlta.

Mennyi DUE-s szeretet fér el egy cipősdobozban?

Mennyi DUE-s szeretet fér el egy cipősdobozban?A DUE idén is csatlakozott a Magyar Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójához, amelynek résztvevői szépen becsomagolt cipősdobozokat töltenek meg hasznos, kedves ajándékokkal, amelyeket a segélyszervezet garantáltan eljuttat a rászoruló gyerekeknek.

Karácsonyozz DUE-s barátaiddal a Vígben!

Karácsonyozz DUE-s barátaiddal a Vígben!A DUE Médiahálózat hagyományos karácsonyi összejövetelét december 12-én tartjuk a budapesti Vígszínházban. Nagy beszélgetések, ünnepi készülődés, elismerések, jutalmak és pályázati díjak átadása, valamint különleges meglepetés vár az idei DUE karácsonyon.

80 lap alatt a Föld körül a novemberi DUE Tallózóval

80 lap alatt a Föld körül a novemberi DUE TallózóvalŐszutón is rengeteg olvasnivalóval készültünk. Fiatal tehetségek, balesetmentes közlekedés, hasznos tippek az internethasználathoz, New York, valamint rengeteg sport és kultúra vár rád a friss DUE Tallózóban.

Véget ért a Nagy Diák IQ-teszt első fordulója

Véget ért a Nagy Diák IQ-teszt első fordulójaLezárult a szeptemberben meghirdetett Nagy Diák IQ-teszt első fordulója. Minden eddiginél nagyobb volt az érdeklődés, az online tesztet több mint 21 ezer 17 és 24 év közötti fiatal töltötte ki. A második fordulót november 8-án és 14-én rendezzük a budapesti Berzsenyi Dániel Gimnáziumban.

14. DUE Médiatalálkozó a Várkert Bazárban

14. DUE Médiatalálkozó a Várkert BazárbanOldott hangulatban telt a DUE 2015. évi Médiatalálkozója a Várkert Bazár „Csillagos Égbolt” termében október 30-án. A résztvevők személyes beszámolókon keresztül kerültek testközelbe a migráció és a menekültválság témaköréhez.

Első 1 2 3 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság