Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

80 lap alatt a Föld körül a novemberi DUE Tallózóval

Őszutón is rengeteg olvasnivalóval készültünk. Fiatal tehetségek, balesetmentes közlekedés, hasznos tippek az internethasználathoz, New York, valamint rengeteg sport és kultúra vár rád a friss DUE Tallózóban.

A novemberi címlapinterjút Rákóczi Ferivel, a Class FM műsorvezetőjével készítettük. Mesélt rádiós pályája kezdeteiről és a Morning Show kulisszatitkairól is. Cseppet sem veszélyes hobbijáról, a budapesti kerékpározásról is kérdeztük.

Jártál már New Yorkban? Beszámolónkat olvasva a sosem alvó város utcáin és emblematikus nevezetességeinél tehetsz látogatást. Mielőtt repülőjegyet keresnél a neten, olvasd el 8 tippünket a biztonságos internethasználathoz kapcsolódóan. Bárhová is vigyen utad, ne feledkezz meg a balesetmentes közlekedésről, melyhez hasznos tanácsokat olvashatsz a novemberi lapszámban.

Fiatalok és roppant tehetségesek: Rozgonyi Kloé műkorcsolyázó, Fricska Zoé atléta és Kun Anna párbajtőröző is bemutatkozik a DUE Tallózó hasábjain. Olvasgatás közben akkor sem lehet okod panaszra, ha inkább a kultúra vonz: aktuális, egyben remeknek ígérkező kiállításokat mutatunk be a Kultúrharc rovatban. Ugyanitt olvashatod Szilágyi Csengével, a Vígszínház ifjú művészével készült interjúnkat is.

Nem hagytuk ki a novemberi lapszámból a migrációval és a menekültválsággal kapcsolatos gondolatokat sem. Ebben a hónapban is válogattunk a hazai diáklapok legjobb írásaiból.

Keresd a DUE Tallózót a Digitalstandon, a Táblamagazinon és a Dimagon is!

A novemberi lapot ide kattintva olvashatod el!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság