Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

DUE KGB-programok 2016-ban

DUE KGB-programok 2016-banIdén is számos KGB-programon vehetsz részt a DUE-val. Ha nem jártál még a Csepel Művel területén, vagy nem láttad még a budapesti állatkertet más szemszögből, akkor 2016-ban is tarts velünk, és nézzünk be együtt a kulisszák mögé!

Látható nagyik a médiában

Látható nagyik a médiábanA DUE Médiahálózat és az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottság közösen meghirdetett Tedd láthatóvá a nagyit! fotó- és videópályázatának díjátadójáról több országos médium is beszámolt december 12-én. Pályázatukról mesélnek a díjazottak.

Váry Gábor kapta 2015-ben a Kaczián emlékdíjat

Váry Gábor kapta 2015-ben a Kaczián emlékdíjatA DUE december 12-i karácsonyi ünnepségén az egyesület fiatalon elhunyt titkárságvezetőjéről elnevezett közösségi díjat Váry Gábor, az elnöki tanácsadó testület tagja vehette át.

A Vígszínházban karácsonyoztunk

A Vígszínházban karácsonyoztunkA DUE karácsonyi ünnepségét december 12-én tartottuk a budapesti Vígszínházban. Díjátadók, emlékidézés, jó hangulat és karácsonyi készülődés került a délután középpontjába.

Látható nagyik a Vígszínházban

Látható nagyik a VígszínházbanBemutattuk a látható nagyikat december 12-i karácsonyi ünnepségünk keretében a budapesti Vígszínházban. A Tedd láthatóvá a nagyit! elnevezésű pályázat díjazottai Neuzer kerékpárral, Decathlon ajándékkártyával és gokart bérlettel tértek haza.

Az RTL Klubban járt a DUE KGB csapata

Az RTL Klubban járt a DUE KGB csapataA DUE Kulissza Gerilla Brigádja 2015-ben utoljára az RTL Klub székházában tett látogatást. A másfél órás programon a fiatal diákmédiások bepillanthattak hazánk legnépszerűbb kereskedelmi csatornájának életébe és az ott zajló munkába.

Idejött Európa, hogy nagyítóval vizsgálja Magyarországot

Idejött Európa, hogy nagyítóval vizsgálja MagyarországotÉletem legnagyobb internacionális élményét éltem át, a bőrömön éreztem a globalizációt. Nagyítóval vizsgálták az országomat, a társadalmat, amiben élek, és tőlem vártak választ a kérdéseikre, hiszen rajtam kívül nem sok magyarral találkoztak.

DUE karácsony after a Café Factoryban

DUE karácsony after a Café FactorybanA DUE karácsonyi rendezvénye csak a Vígszínházban ér véget december 12-én fél hatkor. Folytatjuk az ott elkezdett beszélgetéseket egy kávé vagy koktél mellett a Café Factoryban.

A mélység titkai az ország tetején

A mélység titkai az ország tetejénA világ egyik legjobb búvárfotósa, Dombovári Tibor tart fotóvetítéses előadást 2016. január 9-én, szombaton kora este a DUE téli túráján résztvevőknek a Galyatető Turistacentrumban.

Készülj az ünnepekre a decemberi DUE Tallózóval!

Készülj az ünnepekre a decemberi DUE Tallózóval!Megjelent a DUE Tallózó legfrissebb száma. A decemberi lapból többet megtudhatsz az adventről, olvashatsz újévi szokásokról és babonákról is. Czippán Anett televíziós műsorvezető azt is elárulta, hogyan érdemes bánni a "bajos" interjúalanyokkal.

Felhívás a téli túra résztvevőihez

Felhívás a téli túra résztvevőihezLezárultak a DUE Médiahálózat január 9-10-i, mátrai outdoor hétvégéjének előkészületei. A szervezők arra kérik a résztvevőket, hogy utalják el egyesületünk számlaszámára a részvételi díjat.

Hipersuli, a jövő sulija – a pályázatok beadási határidejét március 31-ig meghosszabbítottuk!

Hipersuli, a jövő sulija – a pályázatok beadási határidejét március 31-ig meghosszabbítottuk!Zsebedben az okosteló, táskádban a tablet, a suliban mégsem veheted elő? A Hipersuliban még tanulhatsz is vele! A pályázatok beadási határidejét március 31-ig meghosszabbítottuk.

Első 1 2 3 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság