Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A Vígszínházban karácsonyoztunk

A DUE karácsonyi ünnepségét december 12-én tartottuk a budapesti Vígszínházban. Díjátadók, emlékidézés, jó hangulat és karácsonyi készülődés került a délután középpontjába.

A budapesti Vígszínházban gyűltek össze rég nem látott barátok, ismerősök és a Tedd láthatóvá a nagyit! elnevezésű pályázat díjátadójának résztvevői december 12-én.

Az ünnepi műsor 15 óra után néhány perccel kezdődött. Margitfalvy Zsófi és Pölcz Ádám adta elő Vivaldi: Négy Évszak, Tél című művét. A délután folyamán hallhattuk még Bizet: Menüette és Gounod: Ave Maria című darabját.

Az este háziasszonya Gálosi Dóra, a DUE intézőbizottságának tagja volt, aki a műsorvezetői feladatok ellátása mellett prezentációjával felidézte az egyesület 2015. évi programjait, melyet egy internetes kvízjáték követett. Ehhez nem kellett más, mint egy okostelefon, aminek a segítségével a játék résztvevői válaszolhattak a kérdésekre.

A karácsonyi rendezvényen tartottuk a Tedd láthatóvá a nagyit! elnevezésű pályázat díjátadóját és a nyertes pályaművek bemutatóját. A fotó és a videó kategória legjobbja is egy-egy Neuzer kerékpárt vehetett át.

A DUE minden évben jutalmazza a közösség legaktívabb tagjait. Az elismeréseket Kecskés István, elnök, valamint dr. Balázs Géza alelnök adta át. 2015-ben végzett színvonalas és kiemelkedő munkájáért 3000 Ft értékű Libri ajándékkártyát kapott: Bordás Bernadett, Klebercz Kriszta, Kocsmár-Tóth István, Lampert Kitti, Molnár Zsuzsanna és Szakál Borostyán.

5000 Ft értékű Libri ajándékkártyát vehetett át: Alkéri Ádám, Dósa Loretta, Fartek Patrícia, Gálosi Dóra, Haiman Helga, Kovács Bernadett, Kovács Orsolya, Lancz Alexandra, Nagy Zsolt, Pap Andrea, Pölcz Ádám és Vida Belián.

Silver fokozatú sajtóigazolványt kapott: Balog Péter, Czikkely Márton, Lukácsovics Máté, Margitfalvy Zsófi, Nagy Norbert és Sóki Tamás.

A DUE fiatalon elhunyt titkárságvezetőjéről elnevezett Kaczián Gábor emlékdíjat 2012-ben alapította a DUE elnöksége, az egyesület tavaly novemberi 25. születésnapi ünnepségen adtuk át második alkalommal. Ki kaphatja meg? Bárki, aki a DUE életében alkotó módon részt vesz, és vagy kiemelkedő szakmai, vagy példamutató közösségi munkájában az adott időszakban kitűnik. A szombati rendezvényen az emlékdíjat Váry Gábor, az elnökségi tanácsadó testület tagja vehette át.

A díjak és elismerések átadását, valamint az emlékidézést kötetlen beszélgetés és uzsonna követte. A DUE karácsony több mint 60 résztvevője fél hatig tartózkodott a Vígszínház épületében. A rendezvényen és a DUE-irodában összegyűjtött, ajándékokkal megtöltött és gondosan becsomagolt cipősdobozokat Herczeg Zsolt, az elnökségi tanácsadó testület tagja vette át, aki gondoskodik azok hivatalos gyűjtőpontra történő eljuttatásáról.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság