Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Készülj az ünnepekre a decemberi DUE Tallózóval!

Megjelent a DUE Tallózó legfrissebb száma. A decemberi lapból többet megtudhatsz az adventről, olvashatsz újévi szokásokról és babonákról is. Czippán Anett televíziós műsorvezető azt is elárulta, hogyan érdemes bánni a "bajos" interjúalanyokkal.

A DUE Tallózó decemberi száma bőven tartogat olvasnivalót az ünnepekre készülőknek. A friss lapszámból kiderül, mit keresnek advent angyalai, vagy például mit érdemes ajándékozni szeretteinknek karácsonyra. Czippán Anett televíziós műsorvezető is mesélt arról, ő hogyan készül az ünnepekre.

Nem tudod, mivel töltsd a napjaidat az év utolsó hónapjában? A DUE Tallózó decemberi száma ebben is a segítségedre siet: koncertek, előadások és kiállítások egész hada várja, hogy megnézd őket. Gondoltunk a sport szerelmeseire is: friss lapszámunkból többet megtudhatsz a Groupama Tanpályáról.

Király Dániel, a Vígszínház fiatal művésze kérdésünkre elárulta, miért tud igazán hálás néző lenni. A vele készült interjút és a digitális világ titkait is a DUE Tallózó legfrissebb számát lapozgatva olvashatod.

Több pályázatunk, köztük a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat kiírását is megtalálod az online kiadványban.

Készüljünk együtt az ünnepekre!

Keresd a DUE Tallózót a Digitalstandon, a Táblamagazinon és a Dimagon is!

A decemberi lapot ide kattintva olvashatod el!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság