Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Az Operaház titkai

Az Operaház titkaiJártál már a budapesti Operaházban? És a színfalak mögött? A DUE KGB programsorozat áprilisi állomásaként az 1884. szeptemberében megnyitott intézmény kulisszáival ismerkedünk meg. Nem csak operarajongóknak!

Készülj te is a DUE Tallózóval a húsvétra!

Készülj te is a DUE Tallózóval a húsvétra!Ismét változatos tartalommal, számos aktualitással és hasznos tanácsokkal megtöltve jelent meg a legfrissebb DUE Tallózó. Segítünk a tanulásban, a húsvéti készülődésben és a balesetmegelőzésben is.

Helyi érték tábor - kisfilm az egri várról

Helyi érték tábor - kisfilm az egri várrólA júniusi, Egerben megrendezett Helyi érték tábor résztvevői mintaértékű kisfilmet készítettek a hétvége során.

Bevettük az egri várat - Helyi érték tábor Egerben

Bevettük az egri várat - Helyi érték tábor EgerbenJúnius első hétvégéjén hagyományőrző-tehetséggondozó tábort tartottunk Egerben. A programon a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán induló tehetséges fiatalok vehettek részt meghívással.

Írópályázat mentorok és fiatal tehetségek számára

Írópályázat mentorok és fiatal tehetségek számáraA Kárpát-medencei Tehetséggondozó Nonprofit Kft. meghirdette az Előretolt Helyőrség Íróakadémia projektjének első pályázatait mentorok és pályakezdő tehetségek képzése, tehetséggondozása és továbbképzése céljából.

Nemes Jeles László: Minden kamasznak látnia kellene a Saul fiát

Nemes Jeles László: Minden kamasznak látnia kellene a Saul fiátMár tavaly nyáron elkezdődött az a diadalmenet, melyen a Saul fia című magyar film megállíthatatlanul halad előre. Először a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon hozta el a zsűri nagydíját. A februári DUE Tallózó cikkével tisztelgünk az Oscar-díjas alkotók előtt.

A DUE-t is magával ragadta a flipperek világa

A DUE-t is magával ragadta a flipperek világaA DUE idei második KGB látogatása a több mint 130 játszható flippergéppel rendelkező Pbal Gallery-be vezetett február 24-én, Magyarországon az első, Európában pedig a legnagyobb folyamatosan működő, interaktív flipperkiállításra.

A DUE-ban kezdték, másfelé folytatták

A DUE-ban kezdték, másfelé folytattákA márciusi DUE Klubban olyan duésokkal ismerkedhetnek meg az érdeklődök, akik aktívan részt vesznek vagy vettek az egyesület életében, de nem a média területén sikeresek. Megtudhatjátok tőlük, mit tanultak az egyesületben eltöltött idő alatt.

Kalandozz az űrben! – Budapesti Űrkiállítás a Millenárison

Kalandozz az űrben! – Budapesti Űrkiállítás a MillenárisonMindig is érdekelt, milyen lehet az űrben? A Millenárison március 15-ig 3000 négyzetméternyi területen merülhetsz el az űrutazás lélegzetelállító történetében, miközben saját bőrödön tapasztalhatod meg, hogy milyen érzés asztronautának lenni.

Olvasd a neved a ledfalon! – Új helyszínen a 23. Sajtófesztivál

Olvasd a neved a ledfalon! – Új helyszínen a 23. SajtófesztiválNyolc év után új helyszínre, a budapesti Várkert Bazárba költözik a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja. Még látványosabb produkciók, fergeteges hangulat, nyereményeső, sztárfellépők és változatos szakmai, valamint tematikus programok várnak rád és barátaidra május 27-én.

Első 1 2 3 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság