Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Táborpályázat 2016 – Ingyenes táborozási és gyakornoki lehetőség

Táborpályázat 2016 – Ingyenes táborozási és gyakornoki lehetőségJól jönne egy ingyenes médiatábor a nyárra? Szívesen látnál el gyakornoki feladatokat a következő tanévben a megyeszékhelyeden, hogy ezzel is a legjobb diákújságírók közé tartozz a nyári táborban megszerzett tudással? Neked találtuk ki a Táborpályázat 2016-ot, melyet június 12-ig adhatsz be.

Hazánk egyik legsokoldalúbb showmanje a Sajtófesztiválon

Hazánk egyik legsokoldalúbb showmanje a SajtófesztiválonSebestyén Balázs napjaink egyik legnépszerűbb televíziós és rádiós műsorvezetője. Azt tudtad, hogy a diákévei alatt nem a médiában képzelte el a jövőjét? Hogyan vezetett az útja a képernyő és a mikrofon felé? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz a május 27-i Sajtófesztiválon.

Hatalmas sikerrel debütált a Semmi Konferencia az Erkel Színházban

Hatalmas sikerrel debütált a Semmi Konferencia az Erkel SzínházbanA Kiscsillag zenekar koncertszínháza április 26-án debütált az Erkelben. A teltházas előadáson már mindenki kíváncsian várta, hogy mi is fog történni a színpadon.

Fergeteges nagykoncerttel nyitotta meg a nyarat a Brains a Budapest Parkban

Fergeteges nagykoncerttel nyitotta meg a nyarat a Brains a Budapest ParkbanA Brains is megnyitotta a fesztiválszezont a Budapest Parkban egy fergeteges hangulatú pénteki koncerttel. Az eseményre hatalmas tömeg gyűlt össze, akik már alig várták, hogy újra hallhassák kedvenc zenekaruk jól ismert és újabb dalait.

A Tények új műsorvezetője is a DUE-val sajtófesztiválozik

A Tények új műsorvezetője is a DUE-val sajtófesztiválozikHazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb televíziós műsorvezetője, Gönczi Gábor is a 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál vendége lesz a Várkert Bazárban. Tudod, hogyan került kapcsolatba a médiával? És azt, hogy zenekara is van?

A tudomány egy végtelen lépcsősor – Interjú Balázs Géza professzorral

A tudomány egy végtelen lépcsősor – Interjú Balázs Géza professzorralAz Irányzék című társadalomértő rádióműsor első adásának vendége Balázs Géza nyelvész, néprajzkutató, és az ELTE Mai Magyar Nyelvi Tanszékének vezetője, akivel a tudománykommunikáció lényegéről és lehetőségeiről beszélgettünk. A beszélgetést szerkesztett leirat formájában is közöljük.

Újdonságok és hagyományok az idei Médiatáborban

Újdonságok és hagyományok az idei MédiatáborbanMinden, ami DUE és még annál is több! Régi hagyományainkat újdonságokkal fűszerezzük a július 8–17. között megrendezendő egri nyári táborunkban.

DUE Sajtófesztivál – Három az egyben!

DUE Sajtófesztivál – Három az egyben!Találkozás a média nagyágyúival, bepillantás a média kulisszatitkaiba, exkluzív Várlátogatás a Várkert Bazárból idegenvezetéssel, fergeteges Balkan Fanatik koncert. Mindez early bird kedvezménnyel május 1-jéig hihetetlen áron!

Sajtófesztivál-belépő 3 az 1-ben – májusban is kedvező áron!

Sajtófesztivál-belépő 3 az 1-ben – májusban is kedvező áron!1 belépővel 3 különböző programkavalkádban vehetsz részt május 27-én: találkozhatsz a média nagyágyúival, bepillanthatsz a média kulisszái mögé, exkluzív Várlátogatáson vehetsz részt, és akár az első sorból tombolhatsz végig két koncertet is. Mindez májusban is kedvezményes áron!

Média a Társadalomért díjat kapott Berei Dániel, a DUE tagja

Média a Társadalomért díjat kapott Berei Dániel, a DUE tagjaA Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) Média a Társadalomért-díját 2016. április 21-én adták át. A díjazottak között van Berei Dániel, a DUE tagja is. Az elismerést a Végre valakik tesznek egy jobb Budapestért! című cikkével érdemelte ki.

A DUE Médiatábora visszatér Egerbe!

A DUE Médiatábora visszatér Egerbe!Magyarország legjobb médiatábora 2016. július 8. és 17. között, ismét Egerben. Újságírás, rádiózás, videózás és fotózás napi 24 órában a magával ragadó dués hangulatban. Ha gyakorlati tudásra vágysz és azonnali visszajelzésre, itt a helyed.

Sulirádiók jutalomsorsolása

Sulirádiók jutalomsorsolásaA DUE Médiahálózat minden évben támogatja a DUE Rádióhoz csatlakozott iskolák diákrádióit. Az idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz az Országos Iskolarádió Hálózat jutalomsorsolása, melyen 160 ezer forint értékű vásárlási utalvány talál gazdára.

Első 1 2 3 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság