Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Megjelent a Kis Hasznos

Megjelent a Kis HasznosElkészült a Kis Hasznos, a pénteken kezdődő egri DUE-médiatábor tájékoztató kiadványa.

Mi történik a DUE-táborban? 4. rész

Mi történik a DUE-táborban? 4. részNálunk a munka buli, a buli pedig munka.

Közlekedj okosan! Vezess defenzíven!

Közlekedj okosan! Vezess defenzíven!Minek mész vezetéstechnikai tréningre? Nincs jogsid? Vagy a másik véglet, de jó biztos megtanítanak farolni. Az igazság mindkét megállapítástól egyformán távol áll.

Mi történik a DUE-táborban? 3. rész

Mi történik a DUE-táborban? 3. részA médiatáborban olyan dolgokra leszel képes, amelyek elvégzésére most teljesen alkalmatlannak tartod magad.

Hol tájékozódhatsz a DUE-táborról?

Hol tájékozódhatsz a DUE-táborról?Igyekszünk minden csatornán gyorsan és érdemben a rendelkezésetekre állni, ha last minute információkra van szükségetek a DUE július 8-án kezdődő egri médiatáboráról.

Mi történik a DUE-táborban? 2. rész

Mi történik a DUE-táborban? 2. részTalán túlzásnak tűnik, de a régi táborozók tudják, hogy csoportvezetőt választani a DUE-táborban: na, az egy életre szóló döntés is lehet.

„Előbb megy ki a Tékozló Homárra a panasz...”

„Előbb megy ki a Tékozló Homárra a panasz...”„Teljes végkiárusítás! Raktárkisöprés! Különleges ajánlat csak ma, csak neked!” Biztosak vagyunk benne, ha kinézel az utcára, fellapozol egy újságot, vagy a neten böngészel, rögtön látni fogsz legalább egy ilyen feliratot. De mit szolgálnak ezek?

„Köszönöm, de így mégsem kérném!”

„Köszönöm, de így mégsem kérném!”"Már elfogyott! Az csak a fehérre vonatkozott, a színeseknek más az ára." - ugye nektek is ismerősen csengnek az ehhez hasonló mondatok?

Gondolkodj, mielőtt vásárolsz!

Gondolkodj, mielőtt vásárolsz!Telefonáljon most! Csak most, csak Önnek! Küldöm a pénzenergiát! Utolsó esély, hogy megnyerje a milliókat! Most hívjon bennünket, hogy ingyen Öné legyen ez a csodaszép bármi! Hívjon bátran, és megoldjuk minden problémáját!

Mi történik a DUE-táborban? 1. rész

Mi történik a DUE-táborban? 1. részAz egri DUE-tábor semmi máshoz nem hasonlítható programokat és élményeket tartogat neked, amikre fel kell készülnöd.

Bryan Adams ősszel Budapesten is fellép

Bryan Adams ősszel Budapesten is fellépA multi-platina lemezeladásokkal rendelkező énekes, Bryan Adams újabb városokkal egészítette ki jelenleg is zajló turnéját. A GET UP TOUR elnevezésű koncertkörút február 11-én indult New Yorkban, és 2016 végéig Európát is bejárja.

Eros Ramazzotti ismét Budapesten

Eros Ramazzotti ismét BudapestenA budapesti Papp László Sportarénában ad koncertet Eros Ramazzotti legújabb, Perfetto turnéja keretein belül december 12-én.

Első 1 2 3 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság