Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Nyerj autót a családoddal

Nyerj autót a családoddalAz ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága idén hetedik alkalommal rendezi meg családi közlekedésbiztonsági vetélkedőjét, aminek fődíja egy Skoda Rapid Family.

A fehér csíkok története

A fehér csíkok történeteMa már elképzelhetetlennek tartjuk a gyalogos közlekedést zebrák nélkül. Nem is gondolnánk, hogy a gyalogosátkelők létesítésének jogszabályi kereteit csupán pár évtizede fektették le.

9 + 1 tipp a balesetmentes nyaraláshoz

9 + 1 tipp a balesetmentes nyaraláshozA meleg, a kiránduló- és a strandszezon elérkeztével nem árt, ha tisztázunk néhány fontos szabályt a biztonságos kikapcsolódás érdekében.

Tekintsd meg eseményvideónkat az idei Sajtófesztiválról!

Tekintsd meg eseményvideónkat az idei Sajtófesztiválról!Az idei sajtófesztivál mindent vitt! Rekord számú látogatóhad érkezett és töltötte velünk együtt május 11-ét! Változatos programok várták az érdeklődőket, több helyszínen a TESLA Budapest rendezvényközpontjában.

A Tehetségkutató Diákmédia Pályázat nyertes fotói

A Tehetségkutató Diákmédia Pályázat nyertes fotóiA DUE 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján díjaztuk a fotós pályázat nyerteseit is! A kiválasztott csodás és kreatív fotókat most megnézhetitek ti is!

Te voltál már Kémikus Kutatótáborban? - akkor itt az ideje

Te voltál már Kémikus Kutatótáborban? - akkor itt az ideje Az MTA Természettudományi Kutatóközpont bemutatja az AKI kíváncsi kémikus kutatótáborát. Bátorítunk mindenkit, aki érez magában tudásvágyat és eltökéltséget, hogy valami újat és izgalmas dolgot csináljon idén nyáron, ami nem mellesleg tudományos is, hogy jelentkezzen a táborba!

Jelentkezz június 8-ig a DUE médiatáborába kedvezményesen

Jelentkezz június 8-ig a DUE médiatáborába kedvezményesenItt az utolsó lehetőség, hogy akciósan gyere el a DUE Médiatáborába! Ha június 8-ig jelentkezel, 10 ezer forint kedvezményt kapsz.

Csak hallgasd Aranyt és utazz az időben

Csak hallgasd Aranyt és utazz az időbenA Magyar Művészeti Akadémia, Hallgatni Aranyt! elnevezésű projektjének keretében neves költőnk, Arany János 130 költeményének és 70 levelének hangzóanyaga kerül fel a program internetes oldalára.

Herczeg Zsolt újságíró a Családok Éve pódiumán

Herczeg Zsolt újságíró a Családok Éve pódiumánZsolt a kisfia, Tomika 2016-os születése óta vezet nagy sikerű, humoros és őszinte apanaplót a wmn.hu oldalon, most pedig egy kiadó felkérte, hogy karácsonyra írjon könyvet arról, hogyan éli meg az apaságot.

Sportolók is az Új Nemzedék pódiumán

Sportolók is az Új Nemzedék pódiumánAz Új Nemzedék kerti pódiumon Kobl Adrienn beszélgetett Szabó Krisztián többszörös rallycross bajnokkal, Nagy Dániellel a M1RA csapat WTCR versenyzőjével, illetve Kiss Norbert többszörös Európa-bajnok autóversenyzővel.

Szarvas József színész is ott volt a sajtófesztiválon

Szarvas József színész is ott volt a sajtófesztiválonA Családok éve pódiumon Szakál Borostyán beszélgetett Szarvas József Jászai Mari-díjas színésszel, akivel a család és a színház kapcsolatát járták körül.

Oltári Csajok és fiúk a sajtófesztiválon

Oltári Csajok és fiúk a sajtófesztiválonAz Új Nemzedék kerti pódiumon Kovács Orsolya beszélgetett az Oltári csajok sztárjaival, Michl Julival, Horváth Sisa Annával és Jaskó Bálinttal.

Első 1 2 3 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság