Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Sikerrel zárt a NE DŐLJ BE! Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt

Sikerrel zárt a NE DŐLJ BE! Nagy Diák Bűnmegelőzési TesztÓriási sikerrel lezárult a Ne dőlj be - Nagy Diák Bűnmegelőzési teszt. Ebben a tematikában első alkalommal hirdettünk edukatív játékot, az első forduló tapasztalatai alapján igen szép sikerrel.

2018: A büszke győztesek

2018: A büszke győztesekMegvannak a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt bajnokai. Ebben a tematikában másodszor hirdettünk edukatív játékot a Generali a Biztonságért Alapítvánnyal.

Díjaztuk a Netbiztosokat

Díjaztuk a NetbiztosokatA DUE 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján adtuk át a Telenorral közösen meghirdetett NETbiztos pályázat díjait. A legkreatívabb pályázatok beküldői értékes okoseszközöket vettek át a Telenor jóvoltából.

A DUE megtartotta éves közgyűlését

A DUE megtartotta éves közgyűlésétA közgyűlést Kecskés István elnök vezette le. Megállapította, hogy mivel az eredeti időpontban és helyszínre meghirdetett közgyűlésen (2018. május 8. 1.00 DUE-iroda) nem jelent meg a tagság fele, így a május 11-i közgyűlés a résztvevő tagok létszámától függetlenül érvényes.

DUE Rádió jutalomsorsolásának nyertesei

DUE Rádió jutalomsorsolásának nyerteseiA DUE Rádió hálózatába tartozó iskolák közül idén is 10 sulit gazdagítottunk technikai eszközök vásárlására felhasználható vásárlási utalványokkal. A jutalomsorsolást 2018. május 11-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon tartottuk.

Több mint kétezren ünnepeltünk a 25. jubileumi Sajtófesztiválon

Több mint kétezren ünnepeltünk a 25. jubileumi SajtófesztiválonÜtős programokkal, versenyekkel, élő döntőkkel, díjátadókkal és közönségtalálkozókkal zárult az ország legnagyobb ifjúsági médiafesztiválja. A DUE Médiahálózat idén 25. alkalommal rendezte meg Budapesten az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált.

Megnyílt a DUE Médiahálózat jubileumi Sajtófesztiválja

Megnyílt a DUE Médiahálózat jubileumi SajtófesztiváljaÜnnepi napra virradt a DUE Médiahálózat, ugyanis elérkezett a jubileumi, 25. Sajtófesztivál napja.

Tudtad-e? Itt a 25. Sajtófesztivál!

Tudtad-e? Itt a 25. Sajtófesztivál!Szeretnéd megtudni, kik állnak a hazai social media egyik legnagyobb elérésű oldala mögött? Ezt a 25. jubileumi Sajtófesztiválon megteheted.

A Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2018. nyertesei

A Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2018. nyerteseiA DUE Médiahálózat 28. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását 2018. május 11-én tartottuk a 25. jubileumi Sajtófesztiválon. A végeredményt megtalálod a folytatásban.

Meghívó a DUE-pótközgyűlésére

Meghívó a DUE-pótközgyűléséreA DUE elnöksége összehívta a DUE pótközgyűlését, tekintve, hogy a rendes tanácskozás 2018. május 8-én 15 órakor nem volt érvényes, hiszen a tagság fele nem jelent meg a DUE-irodában.

Ómolnár Nelli és Whisper Ton a Sajtófesztivál pódiumán

Ómolnár Nelli és Whisper Ton a Sajtófesztivál pódiumánA zenés app használói azt mondják, a musical.ly kreatív műfaj is tud lenni. Hogy miért? Kérdezzétek meghívott vendégeinket május 11-én a TESLA Rendezvényközpontban.

CultureGeeks a Sajtófesztiválon

CultureGeeks a SajtófesztiválonHeti rendszerességgel készítenek szórakoztató, érdekes, ismeretterjesztő, humoros vagy éppen abszolút őrült videókat. Céljuk, hogy igényes és szórakoztató tartalmaikkal ne csak mosolyt csaljanak a nézőik arcára, hanem tudással és hasznos ismeretekkel is gazdagíthassák őket.

Első 1 2 3 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság