Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Lóci játszik zenekar a Sajtófesztivál pódiumán

Lóci játszik zenekar a Sajtófesztivál pódiumánA 2010-ben alakult zenekar a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című mozi filmzenéjével kezdte a közönség és a szakma szívébe való bebetonozódást, ezt követte a Ki Mit Tube és a Cseh Tamás Program elismerése.

25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál programja

25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál programjaAki rendszeres látogatója a DUE fesztiváljának az tudja, hogy nem múlhat el egy év sem a legjobban várt és legnagyobb rendezvény nélkül. Igen! Sajtófesztivál 2018-ban is lesz. Sok-sok meglepetéssel, vendégekkel, sztárkavalkáddal és neves előadókkal.

Ismét médiatábor!

Ismét médiatábor!Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2018-ban is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. Táborozz velünk Te is!

Lezárult a GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt online fordulója

Lezárult a GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt online fordulójaKimagasló érdeklődés mellett zárult a GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt2018. február 05. – 2018. április 22. közötti szakasza.

A tudósok köztünk élnek az idei Sajtófesztiválon is!

A tudósok köztünk élnek az idei Sajtófesztiválon is!A tavaly rengeteg érdeklődőt csalogató tudományos programunk idén is folytatódik! A TUDOMÁNYOK TÁRHÁZA izgalmas programokat kínál a látogatóknak. A tudósok köztünk élnek és ezt meg is mutatjuk nektek május 11-én a DUE 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján!

Electric Boogie bemutató a Sajtófesztiválon!

Electric Boogie bemutató a Sajtófesztiválon!A DUE 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljának fellépőjeként üdvözölhetjük Kollár Steve háromszoros Electric Boogie világ- és Európa bajnokot. Steve sokak számára ismerős lehet, hiszen világhírű sztár volt-ami a szakmáját illeti.

MR-re és amarra - Tudós csajok beszámoló

MR-re és amarra - Tudós csajok beszámolóErdősi Bogi és társai a Tudós csajok program keretein belül részt vettek egy laborlátogatáson az MTA TTK Agyi Képalkotó Központjában. És, hogy mit is csináltak ott a csajok? Egyáltalán mi az az MR? Bogi színes és érdekes beszámolója tisztáz egy-két dolgot!

A zsűri értékeli a pályamunkákat

A zsűri értékeli a pályamunkákatA DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatára idén is több száz pályázat érkezett. A DUE szakmai zsűrije már megkezdte a beérkezett pályázatok értékelését. Április végén az eredményhirdetés részleteiről minden pályázó tájékoztató levelet kap a pályázatbeadásnál megadott értesítési e-mail címre.

Biztosítsd be helyedet, vedd meg most belépődet a Sajtófesztiválra!

Biztosítsd be helyedet, vedd meg most belépődet a Sajtófesztiválra!Minden évben a DUE megrendezi az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválját, melynek keretein belül nemcsak vloggerek, médiaszemélyiségek, színészek, műsorvezetők és sportolók, hanem a természettudományok neves képviselői is ott lesznek velünk. Érdekes aktivitások és szórakoztató programok a láthatáron!

DUE Rádió – Okosan a pénzzel

DUE Rádió – Okosan a pénzzelPénzügyek kreatívan? Miért is ne?! Irány Miskolc, irány a Fintelligence! Becslések szerint 200 ezer diák bevonásával zajlott le március elején az idei Pénz7, vagyis a Pénzügyi és Vállalkozói Témahét.

Lezárult a NE DŐLJ BE! teszt online fordulója

Lezárult a NE DŐLJ BE! teszt online fordulójaKimagasló érdeklődés mellett zárult a NE DŐLJ BE! Bűnmegelőzési Teszt 2018. január 22. – 2018. április 15. online szakasza.

Időjárás? Ne a békát kérdezzük! - Tudós csajok beszámoló

Időjárás? Ne a békát kérdezzük! - Tudós csajok beszámolóPáli Emese Kincső a Tudós csajok Koplex Tehetséggondozó Program egyik résztvevője az Országos Meteorológiai Szolgálatnál tett látogatásról mesél. A tudóskák a MET falait döngették információkra, érdekességekre kiéhezve. FIGYELEM! Kincset érő beszámoló következik!

Első 1 2 3 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság