Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

DUE Rádió – Okosan a pénzzel

Pénzügyek kreatívan? Miért is ne?! Irány Miskolc, irány a Fintelligence! Becslések szerint 200 ezer diák bevonásával zajlott le március elején az idei Pénz7, vagyis a Pénzügyi és Vállalkozói Témahét.

A szervezők ezúttal is az élményalapú ismeretszerzést tűzték zászlajukra „együttműködés, üzleti ötletelés” csapatkiáltással.

Ugyan a tematikus programsorozat ezúttal is országos szintű volt, egy település azonban jelentősen kilógott a sorból. A Miskolci Egyetemen megnyíltak a FINTELLIGENCE Pénzügyi Oktatási Centrum kapui. A központ a legkorszerűbb digitális eszközök és interaktív kiállítás segítségével mutatja be pénzügyi kultúránkat – nemcsak egyetemistáknak.

Milyen érdekességekre bukkanhat a FINTELLIGENCE központba betérő?
Ehavi műsorunkból ez is kiderül. A FINTELLIGENCE központ falai között főszerepben az élményalapú ismeretszerzés. Hogy a FINTELLIGENCE-nek köszönhetően a jövőben hány százalékkal ugranak meg a Miskolci Egyetem felvételi ponthatárai, egyelőre nem tudni. Azt viszont bátran kijelenthetjük, hogy a március elején átadott centrum felturbózza majd a versenyszellemet a felvételizők körében.

A Pénz7-ről és a FINTELLIGENCE Pénzügyi Oktatási Centrumról dr. Pál Zsolt, a Miskolci Egyetem oktatója mesélt a DUERÁDIÓNAK.


A műsort meghallgathatjátok a DUERADIO honlapján.

A cikk megjelenését a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatta.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság