Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Űrtábor 2019

Űrtábor 2019A nyár már nincs is olyan messze! Július 7–13. között Sátoraljaújhelyen lesz a 2019-es Űrtábor, már nyitva áll a kedvezményes jelentkezés lehetősége. A táborba 13–18 év közötti diákokat várnak.

Már csak 4 szabad hely van a Médiatáborban!!

Már csak 4 szabad hely van a Médiatáborban!!Itt a tanév vége, sokan még most kapnak észbe a nyári programjaikkal kapcsolatban. Nem árt igyekezni, mert az idei Médiatáborra rövidesen kitesszük a MEGTELT táblát.

Állampapírok: rövid vagy hosszútávon érdemes befektetni?

Állampapírok: rövid vagy hosszútávon érdemes befektetni? Ebben a hónapban Balog László pénzügyekért felelős helyettes államtitkár segít eligazodni az állampapírok erdejében.

Mi a helyzet a magyar állampapírokkal?

Mi a helyzet a magyar állampapírokkal?Nagy plakátokon találkozhattál már az állampapír szóval, de hogy mit is jelent pontosan és miért hasznos nem tudod pontosan. Ehavi témánk az állampapír!

Kultúrákon át- beszélgetés S.Takács Andrással

Kultúrákon át- beszélgetés S.Takács AndrássalTöbb országot jártak végig és a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon ezekről az utazásokról kultúrákról és az újságírás mesterfogásairól beszélgetett S. Takács András az On The Spot riportere, Hegyi Viviennel.

Kovács András Péter is velünk lesz a Sajtófesztiválon!

Kovács András Péter is velünk lesz a Sajtófesztiválon!A DUE 26. Országos ifjúsági Sajtófesztiválján ismét kiváló pódium beszélgetésekre számíthattok, ismerjétek meg Kovács András Pétert!

Rókusfalvy Pál is velünk lesz a Sajtófesztiválon!

Rókusfalvy Pál is velünk lesz a Sajtófesztiválon!a DUE 26. Országos ifjúsági Sajtófesztiválján ismét kiváló pódium beszélgetésekre számíthattok, ismerjétek meg Rókusfalvy Pált!

Alakul a Sajtófesztivál programja

Alakul a Sajtófesztivál programjaEgyre bővül az idei Országos Ifjúsági Sajtófesztivál programkavalkádja. Az eseménynek a főváros szívében található Akvárium Klub ad otthont. Közismert Vendégekkel, médiaszemélyiségekkel, színészekkel és sportolókkal, valamint díjátadókkal, a népszerű tesztjeink döntőivel, és rengeteg meglepetéssel.

Teszthosszabbítás: Május 15-ig él a Versenykultúra teszt

Teszthosszabbítás: Május 15-ig él a Versenykultúra tesztHa tetszettek a DUE Médiahálózat eddigi játékos tesztjei, vagy ha még nem próbálkoztál kitöltéssel, akkor itt a lehetőség! Május 15-én éjfélig még kipróbálhatod a Nagy Diák Versenykultúra tesztet. A legjobb 1.000 kitöltő meghívást kap a középdöntőbe.

Élő show a Nagy Magyar Filmteszt 2 döntőjén!

Élő show a Nagy Magyar Filmteszt 2 döntőjén!VAN zenekar koncertje, élő show, filmvetítés és verseny. Ezek csak a legapróbb dolgok, amire számítani lehet április 29-én a Nagy Magyar Filmteszt 2. döntőjén! Ha a filmek szerelmese vagy, itt a helyed!

Jó kezekben a magyar film és az elsőfilmes rendezők

Jó kezekben a magyar film és az elsőfilmes rendezőkAz elmúlt években a magyar filmek szárnyra kaptak és egyre emelkednek. Visszakerültünk a nemzetközi filmes térképre, van mire és van kikre büszkének lennünk. Az utóbbi években több elsőfilmes rendező neve is bekerült a köztudatba, filmjeik híresek lettek.

Már csak a hétvégén töltheted ki a Filmtesztet!

Már csak a hétvégén töltheted ki a Filmtesztet!Az idő szorít! Már csak ezen a hétvégén van lehetőségetek, hogy kitöltsétek a Filmtesztet!

Első 1 2 3 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság