Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Kutyák tulajdonságait vizsgálták a Tudós csajok

Kutyák tulajdonságait vizsgálták a Tudós csajok A Tudós csajok program keretei között már nem egy tudományágat bejártunk viszont van olyan – nem is egy – ami eddig érintetlen volt. Felmérve a tudós lányok igényeit egyszerűen elkerülhetetlen volt az etológiáról szót ejteni.

Elindult a Nagy Diák Pénzügyes Teszt!

Elindult a Nagy Diák Pénzügyes Teszt!A DUE Médiahálózat a Pénzügyminisztérium és a Pénziránytű Alapítvány elindította a Nagy Diák Pénzügyes Tesztet!

Film minden mennyiségben

Film minden mennyiségben A filmesztéta szót először olvasva megakadt a szemem, majd kérdések merültek fel bennem. Ezekre kapunk választ a következőkben, Vincze Terézzel Simonyai Lujza beszélgetett.

Hamarosan indul!

Hamarosan indul!Otthon vagy a pénzügyekben, de a tudásodat nem tudod hol felmérni? Ne aggódj, március 1-én indul a Nagy Diák Pénzügyes Teszt!

Februárban sem maradtunk DUE Klub nélkül

Februárban sem maradtunk DUE Klub nélkülFebruárban a továbbtanulásé a főszerep, és ez a DUE-ban sincs másképp.

Elindult a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 2.

Elindult a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 2.A DUE Médiahálózat népszerű tesztsorozatának ezúttal az a célja, hogy a diákok megtudják: ismerik-e a rájuk leselkedő veszélyeket, tudják-e, mi a különbség a csíny és a bűncselekmény között, és hogyan kerülhetik el azt, hogy jogsértés áldozatai legyenek. Teszteljétek tudásotokat!

Kisebb porszemek a gépezetben – Bohém Rapszódia dupla kritika

Kisebb porszemek a gépezetben – Bohém Rapszódia dupla kritikaTermészetesen mi sem maradhattunk ki a nagy Bohém Rapszódia-lázból, így két fiú egymástól függetlenül írt egy kis kiritkát. Ledvai Martin és Lami Krisztofer írása.

Filmteszt Helpdesk: Guerilla

Filmteszt Helpdesk: GuerillaEgy kis segítség, ez a film ugyan csak március 7-én kerül a mozikba de akár már a döntőn szerepelhet is kérdésként :)

Kalandor: Városi horror legendák – keletiesen

Kalandor: Városi horror legendák – keletiesen Erős idegzetűeknek! A felkelő nap országának utcáin most is keringenek szóbeszédek, legendák titokzatos, természetfeletti alakokról, eseményekről. Természetesen rengeteg van, és területtől függően különböznek bizonyos részletek. Én most csak hat érdekességet és csak egyféleképpen mesélek el.

Mi is ott vagyunk A Dal-on!

Mi is ott vagyunk A Dal-on!Újra keresik Magyarország dalát. A tehetséget, aki képviselheti hazánkat az Euróvíziós Dalfesztiválon idén is a köztelevízió A Dal című műsorában választja ki a szakmai zsűri és persze a közönség, a legnagyobb kritikus.

Nemzeti Civil Akadémia Beszámoló II.

Nemzeti Civil Akadémia Beszámoló II.2019-ben is a Nemzeti Civil Akadémia! A DUE Médiahálózat idén is elindította programját, ahol civil szerveztek tagjainak a DUE kommunikációs szakemberei tartanak képzést. A második alkalommal az online világ rejtelmeibe vezették be a részvevőket a DUE szakemberei.

Vágókép a DUE-ból

Vágókép a DUE-bólA vészmegoldások sem rettenti vissza a Tudós Csajokat. Rendhagyó tudós csajok beszámoló következik, rendhagyó előadóval!

Első 1 2 3 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság