Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

"Na milyen volt Afrika?"

Exkluzív ünnepi koncertet ad a Budapest Parkban a KFT zenekar meghívott vendégeivel és egyedi produkciókkal augusztus 8-án.

Fenn a csúcson

Fenn a csúcsonA DUE Kulissza Gerilla Brigádja ismét meglátogatta Budapest legészakibb Duna-hídját. Több száz lépcsőfok, és egy lift, ahol a 20. emelet a földszint: ezúttal is tátva maradt a szánk a Megyeri hídon.

John Newman sem hagyja ki a STRAND Fesztivált

John Newman sem hagyja ki a STRAND FesztiváltPáratlan hanggal megáldott, világhírnévre született fiatal angol énekes. Tehetségének és ambíciójának köszönhetően tört ki a nyomorból, dalait milliók imádják, hangja pedig nemcsak soulos atmoszférához passzol tökéletesen, hanem az elektronikus élővilágba is képes beleolvadni.

Wilkinson is a Strandon hasít

Wilkinson is a Strandon hasítNemzetközi hírű, profi és technikás brit drum'n'bass előadó, DJ és producer, a RAM Records új csillaga. Dinamikus, elegánsan szárnyaló, minden alkalomhoz passzoló és kiváló vokálokkal megküldött zenéjére nemrégiben kattantak rá a tömegek, produkciójával bejárta már a fél világot.

Hősök Zamárdiban

Hősök ZamárdibanHazánk meghatározó hiphop formációja is a STRAND Fesztivál fellépője augusztus 21-én.

Papa Roach a Strandon

Papa Roach a StrandonJacoby Sahddix elnyűhetetlen, a legkeményebb törésteszteken edzett, elpusztíthatatlan bandája, a kilencvenes évek végén és a kétezres évek elején tomboló új hullámos metál őrület egyik meghatározó, megújulni képes zenekara.

Augusztusban is Zamárdi a fesztiválfőváros

Augusztusban is Zamárdi a fesztiválfővárosJohn Newman, Parov Stelar Band, Knife Party, Wilkinson. Ezekre a nevekre bizonyára minden zeneőrült felkapja a fejét. Hogy mi a közös az előbb felsorolt négy világhírű előadóban? Mind ott lesznek Zamárdiban, a STRAND Fesztiválon.

Nyári szünet a DUE-irodában

Nyári szünet a DUE-irodábanEgyesületünk irodája is pár hétre szabadságra megy, de azalatt online elérhetők vagyunk.

Csak Szabadon!

Csak Szabadon!Magyarország egyik legkedveltebb zenekara a Budapest Parkban ünnepelte 11. születésnapját. Egy koncert, melyen több ezer torokból egyként szólt a Szabadon.

Milliók kedvence ad koncertet a Budapest Parkban

Milliók kedvence ad koncertet a Budapest ParkbanKíváncsi vagy, ki készítette elő a terepet Amy Winehouse-nak vagy Adele-nek a világsiker felé vezető úton? Ha eddig még nem találkoztál a 16 évesen világsztárrá váló művésznővel, semmi esetre se hagyd ki fergeteges koncertjét július 29-én a Budapest Parkban!

Két hét a Sziget Fesztiválig

Két hét a Sziget FesztiváligAugusztus 11-én kezdődik az év legnagyobb fesztiválja, a Sziget. Jön a koRn, Calvin Harris, a Prodigy, Lily Allen, a Queen of the Stone Age, felsorolni is nehéz, idén hány fellépővvel örvendeztetnek meg minket. Július 31-én éjfélig még elővételi áron veheted meg a belépődet!

Blink-182 a Sziget Mínusz Egyedik napján

Blink-182 a Sziget Mínusz Egyedik napjánA hazai fesztiválok kívnságlistáin évek óta élvonalban lévő Blink-182 igent mondott a szervezőknek: augusztus 11-én, a Sziget Mínusz Egyedik napján a Nagyszínpadon lépnek majd fel. Ezzel tehát eldőlt, hogy lesz Mínusz Egyedik nap, sőt a szervezők további koncerteket is ígértek erre a napra.

Első 1 2 3 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság