Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Környezetvédelem, rádiózás, filmvetítés – harmadik nap a táborban

Környezetvédelem, rádiózás, filmvetítés – harmadik nap a táborbanTöbb tucat produktum született vasárnap a Médiatáborban. Vendégként csatlakozott az OHÜ és a Boros Lajos–Voga János műsorvezető páros is.

A táborvezetők is emberek

A táborvezetők is emberekÚjabb izgalmas és nem utolsósorban mozgalmas napon vannak túl a Médiatábor lakói. A csoportfoglalkozásokon és az egyéni és csoportos feladatok megoldásán túl azonban jut idő a kikapcsolódásra is. A tábor napján rendezték meg az Emberarcú táborvezetők elnevezésű programot.

Munkához láttak a médiatáborban

Munkához láttak a médiatáborbanSzombaton megkezdődött a munka a 34. Médiatáborban. A csoportnevek kitalálását a szignálok elkészítése, majd este a Beke–Pál emlékvetélkedő követte.

Elkezdődött a 34. Médiatábor

Elkezdődött a 34. MédiatáborIsmét Balatonfenyvesen rendezi a DUE Médiahálózat nyári médiatáborát. A sokak által megszokott helyszínen július 11-én, délután kezdődött a 10 napos szuperintenzív médiaképzés.

Csupa újdonság a DUE médiatáborában!

Csupa újdonság a DUE médiatáborában!Új csoportok, új felületek, új arcok – az idén 25 éves DUE újításokkal ünnepel. Ismerd meg a 34. Médiatábor szakmai és csoportvezetőit, valamint a programokat.

„A DUE nélkül biztosan nem lennék az, aki vagyok!” – Mavrák Kata, táborvezető

„A DUE nélkül biztosan nem lennék az, aki vagyok!” – Mavrák Kata, táborvezetőIdén vezet először DUE-tábort, de nem áll tőle távol sem a DUE, sem a szervezés. Következetesség és szabadságvágy egyaránt jellemzi, elmondása szerint megszámlálhatatlanul sok dolgot kap a DUE-tól. A 34. Médiatábor vezetőjét, Mavrák Katát szakmai és emberi oldaláról egyaránt kérdeztük.

Ők már tuti ott lesznek a 34. Médiatáborban

Ők már tuti ott lesznek a 34. MédiatáborbanHa táborozol azért, ha pedig nem, akkor azért olvasd figyelmesen azt a névsort, melyből kiderül, ki lesz ott a DUE nyári táborában.

Szenegál is képviselteti magát a VeszprémFesten

Szenegál is képviselteti magát a VeszprémFestenKi az, akit hazájában turisztikai miniszternek neveztek ki, a Wembleyben pedig énekelt Mandela szabadulásának tiszteletére? Ő jegyzi Neneh Cherry-vel a világhírűvé vált 7 Seconds dalt. Youssou Ndour is fellép a júliusi VeszprémFesten.

Vaya Con Dios július 17-én a VeszprémFesten

Vaya Con Dios július 17-én a VeszprémFestenTöbb mint 20 éve már, hogy Dani Klein, Dirk Schoufs és Willy Lambregt megjelentette Vaya Con Dios nevű gipsy-blues triójuk debütáló albumát. Még a zeneipar szakemberei is azt jósolták nekik, hogy sosem jutnak majd sehova: akusztikus zenéjüket túl nehéz volt műfajba sorolni.

Band of Gypsy All Startól a Vaya Con Diosig

Band of Gypsy All Startól a Vaya Con DiosigVilágsztárok jönnek ismét a VeszprémFestre! A július 15-én kezdődő majd egy hetes fesztiválra idén olyan világsztárok fogadták el a meghívást, mint a Vaya Con Dios, a grúz születésű Katie Melua vagy a szenegáli Youssou Ndour, hogy csak a legtávolabbiakat említsük.

Mi történik a DUE-táborban? 5. rész

Mi történik a DUE-táborban? 5. részMiközben a csoportok éjt nappallá téve dolgoznak a DUE-táborban, természetesen mindig lesz idő (talán jó idő is) a közös programokra, a bulira és a strandolásra. És reméljük, a kevés, de éppen ezért komolyan vett szabály betartására is.

Mi történik a DUE-táborban? 4. rész

Mi történik a DUE-táborban? 4. részNálunk a munka buli, a buli pedig munka.

Első 1 2 3 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság