Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Közgyűlést tartott a DUE

Közgyűlést tartott a DUE Közgyűlést tartott 2012. május 11-én 18 órától a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete a Millenáris Park Fogadójában. Kecskés István megállapította, hogy a közgyűlés a megjelentek számára való tekintet nélkül határozatképes, mivel az a 2012. május 4-ére kitűzött közgyűlés pótközgyűlése.

A DUE Rádió jutalomsorsolásának nyertesei

A DUE Rádió jutalomsorsolásának nyerteseiA DUE Rádió hálózatába tartozó iskolák közül idén is 9 sulit gazdagítottunk technikai eszközök vásárlására felhasználható vásárlási utalványokkal. A jutalomsorsolást 2012. május 11-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon tartottuk.

Papp Melinda 2012 Ifjúsági Sajtódíjasa

Papp Melinda 2012 Ifjúsági SajtódíjasaA DUE két alapító alelnöke, dr. Balázs Géza és Szayly József 1997-ben Ifjúsági Sajtódíjat alapított, amelyet évente egy fiatal tehetséges újságíró kaphat meg. Idén a DUE Médiahálózat legnagyobb elismerését Papp Melinda vehette át.

A legjobb diákújságírókat ünnepeltük

A legjobb diákújságírókat ünnepeltükTöbb mint ezer diákújságíró részvételével rendezte meg a 19. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált a DUE Médiahálózat 2012. május 11-én a budapesti Millenáris Fogadóban. Átadtuk a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat nyereményeit és az Ifjúsági Sajtódíjat is.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2012 - eredmények

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2012  - eredményekA DUE Médiahálózat 22. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását 2012. május 11-én tartottuk a Sajtófesztiválon. A végeredményt megtalálod a folytatásban.

Tudnivaló sajtósoknak a Sajtófesztiválról

Tudnivaló sajtósoknak a SajtófesztiválrólAz idei Országos Ifjúsági Sajtófesztivál sajtófőnöki teendőit Varga G. Gábor újságíró, a DUE intézőbizottságának tagja vállalta magára.

A médiatábor csoportvezetői a Sajtófesztiválon

A médiatábor csoportvezetői a SajtófesztiválonGyere velünk 10 napra a DUE Médiatáborába júliusban! Ha szeretnél megismerkedni a csoportvezetőkkel, ha kérdéseid vagy kételyeid vannak a táborral kapcsolatban, akkor a Sajtófesztiválon a tábor vezetői és csoportvezetői eloszlatják kételyeidet!

Díjzápor a DUE tehetségkutató pályázatán

Díjzápor a DUE tehetségkutató pályázatánIpadek, repülőjegyek, mediapadek. Parádés díjakat kapnak a DUE idei Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának legjobbjai. 7 kategóriában több, mint 50 díjazott, több mint 3 millió forint értékben vihet haza nyereményeket.

Közgyűlés meghívó 2012

Közgyűlés meghívó 2012 A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének elnöksége összehívta a DUE 2012 évi rendes közgyűlését. A közgyűlésen az egyesület minden tagja részt vehet.

A Rambo producere a Sajtófesztivál vendége

A Rambo producere a Sajtófesztivál vendégeA Rambo és a Terminátor a legismertebb, legsikeresebb filmjei. Magyarországról indult, Hollywood meghatározó producerévé vált, egy éve újra itthon a filmipar megújulásáért felelős kormánybiztos Andy Vajna. Délután ellátogat a Sajtófesztiválra.

Nézz meg belülről egy rádiós közvetítő kocsit!

Nézz meg belülről egy rádiós közvetítő kocsit!Az idei Sajtófesztiválra kiáll egy rádiós közvetítő kocsi. Az egész napos programot ugyan nem közvetíti élőben a közszolgálati rádió, de az érdeklődők megnézhetik belülről is a Magyar Rádió „mozgó stúdióját”.

A Sajtófesztivál vendége Mádai Vivien

A Sajtófesztivál vendége Mádai VivienMádai Vivien az RTL Klub műsorvezetője Ördög Nórával együtt tart egyórás közönségtalálkozót május 11-én a Sajtófesztiválon.

Első 1 2 3 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság