Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Még mindig jelentkezhetsz a médiatáborba

Még mindig jelentkezhetsz a médiatáborbaMég nem jelentkeztél a médiatáborba? Ne aggódj, még nem késő! Bár kedvezményes áron május 31-ig küldhetted el a médiatábori jelentkezésedet, még maradtak szabad helyeink.

Kérdőív a fiatalok műszaki tudományokhoz való viszonyáról

Kérdőív a fiatalok műszaki tudományokhoz való viszonyárólGyakran halljuk, hogy az újságírás inkább bölcsész foglalkozás, most szeretnénk megtudni, hogyan álltok a műszaki tudományokkal.

Ismerd meg az idei médiatábor vezetőit

Ismerd meg az idei médiatábor vezetőitÉrdemes figyelemmel kísérned folyamatosan frissülő cikkünket, hiszen megtudhatod mivel vágódhatsz be majdani csoportvezetőidnél, és azt is hogy mi az amivel leginkább felbosszantod. Mindemellett számos hasznos infót olvashatsz még róluk, ne hagyd ki!

Gyere médiatáborba!

Gyere médiatáborba!Tudom, mindenki ezt szajkózza már nektek, több hónapja. Nem értitek, hogy miért? Na, akkor most megpróbálom elmagyarázni nektek!

Fluor és Puzsér a táborban: az első vendégek és plakát!

Fluor és Puzsér a táborban: az első vendégek és plakát!Puzsér Róbert és Fluor is vendégek lesznek az idei táborban: a zenész és a Csillag születik zsűritagja őszintén felel majd az olyan kérdésekre is, amelyekre egy újságból sosem derülne ki a válasz. Kész a tábor plakátja is!

Beszámolók a Sajtófesztiválról

Beszámolók a SajtófesztiválrólAz idén is több, mint ezer diákmédiás volt részese a Sajtófesztivál program kavalkádjának. A közönségtalálkozók, koncertek mellett a Millenáris Fogadó számos pontján játékok, interaktív programok várták a fiatalokat. Számos médium beszámolt az eseményről, alább ezeket gyűjtöttük össze.

Álljunk meg egy napra!

Álljunk meg egy napra!Április 22-én ünnepeltük – nem csak Magyarországon – a Föld napját. Az iskolák általában megemlékeznek e napról, de a következő egy-két hónapban is sok, a környezetünkkel kapcsolatos világnap lesz még. Környezetünk védelméről a legmelegebb hónapokban sem feledkezhetünk meg!

Fesztiválozás fenntarthatóan

Fesztiválozás fenntarthatóanItt a nyár, ezért próbálunk neked segítséget adni, hogyan töltsd el hasznosan a szünidőt. Hallottál már a fenntartható fesztiválokról? Ha nem, akkor most majd bebizonyítjuk neked, hogy a koncerteket is végig lehet tombolni környezettudatosan.

Irány London!

Irány London!Fél szemünket Rión tartottuk az elmúlt fél évben, azonban tekintetünket ezúttal teljes egészében Londonra fordítjuk. Lesz kiknek és miért szorítani idén nyáron is, még ha a tradíciók és a realitások távolra is kerültek egymástól.

Gundel Takács Gábor: Olyan álmom nincs, ami nélkül nem tudnék élni

Gundel Takács Gábor: Olyan álmom nincs, ami nélkül nem tudnék élniJáték határok nélkül. Emlékeztek? Kedvencem a rókás játék volt, habár már nem tudnám felidézni a szabályokat. Gundel Takács Gábor most a DUE-sokkal játszik egy Maradj talpon!-t.

Meghosszabbítottuk a médiatábor jelentkezési határidejét

Meghosszabbítottuk a médiatábor jelentkezési határidejétMeghosszabbítottuk a határidőt, így május 31-ig jelentkezhetsz kedvezményes áron a DUE idei médiatáborába. A 10 napos szuperintenzív képzés ára most teljes ellátással 52 500 Ft, de aki lekési a határidőt, az már csak 69 000 forintért táborozhat.

Első 1 2 3 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság