Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Mit olvas egy újságíró? 1. rész - a sportújságírás

Mit olvas egy újságíró? 1. rész - a sportújságírás„Olvassatok! Bármit és mindent, hogy gyarapodjon a szókincsetek, és hogy megismerjétek mások írásstílusát is” – hallhattuk már oly sokszor a médiatáborokban. Na jó, de mégis mit érdemes az újságosnál megvenni? Mire ne sajnáljuk a pénzt?

Újra nyitva a DUE iroda

Újra nyitva a DUE irodaVéget ért a DUE-iroda nyári pihenője is, augusztus 21-től újra szeretettel várjuk jelenlegi és leendő tagjainkat. A szünet alatt érkezett leveleket, kérdéseket igyekszünk minél hamarabb megválaszolni.

Lájkolnivaló program hétvégére: LikeFest 2012

Lájkolnivaló program hétvégére: LikeFest 2012Szeretnél a hosszú hétvégén még fesztiválozni egyet? Akkor ott a helyed Pusztaottlakán, az év egyik legnagyobb buliján, a LikeFesten!

Folytatódik a DUE munkavédelmi sorozata

Folytatódik a DUE munkavédelmi sorozataA következő tanévben folytatódik a DUE Rádió és a DUE Tallózó népszerű munkavédelmi ismereteket adó sorozata. Szeptembertől júniusig még többet tudhattok meg a biztonságos munkavégzésről és az egyes munkák veszélyeiről.

Törökország: egyszerre Európában és Ázsiában

Törökország: egyszerre Európában és ÁzsiábanNyári sorozatunkban úti célokat ajánlunk a szünet hátralévő részére. Ezúttal Törökországba kalauzolunk el.

Nizza: meseszép és azúrkék

Nizza: meseszép és azúrkékA nyári szünet hasznos eltöltését propagáló sorozatunkban ezúttal Nizzára esett a választásunk. Itt sem érzi rosszul magát az ember pár napig.

A Médiatábor rádióműsorai és Partilapok a médiatárban

A Médiatábor rádióműsorai és Partilapok a médiatárbanA csoport- és tábori szignálok után immár a médiatáborban készült rádióműsorok is meghallgathatók és letölthetők a médiatárból, illetve a tábori lapokat is meg lehet nézni.

Az újak, az újdonságok és a szépségek tábora

Az újak, az újdonságok és a szépségek táboraÚjdonságokat hozott a 2012-es év a DUE-tábor 32 éves történelmében. Július 13-tól 22-ig ismét Balatonfenyvesen tolták össze a nappalokat az éjszakákkal a legtehetségesebb diákújságírók, köztük számosan olyanok, akik először csobbantak bele a DUE-feeling mély vizébe. Herczeg Zsolt tudósítása.

A Magyar Televízió a médiatáborban forgatott

A Magyar Televízió a médiatáborban forgatottSzombaton a Magyar Televízió Balatoni nyár című műsorának stábja forgatott a táborban.

Véget ért az év legjobb tíz napja

Véget ért az év legjobb tíz napjaVasárnap reggel a táborlakók búcsúzkodásától volt hangos a balatonfenyvesi ifjúsági tábor. A táborozók a vasútállomás felé indultak, a táborvezetőség nagy része pedig nekikezdett a táborbontásnak.

Micsoda 11-es

Micsoda 11-esElérkezett a DUE médiatáborának legrangosabb idei sporteseménye: több mint 40 kitűnő játékos közül egy péntek este tizenegyedikként csatlakozott a DUE nagy álmokat dédelgető gólvágó-csapatához.

Press teszt a médiatáborban

Press teszt a médiatáborbanCsütörtök este Herczeg Zsolt szervezésében a szakmai vezetők press teszt alá vetették a táborlakókat. Tegnap újra a DUE médiatábor legrégebbi és legnagyobb szakmai versenyétől, a Nagy Rádiós Vetélkedőtől zengett a tábor.

Első 1 2 3 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság