Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Légy Te a projektünk kommunikátora!

Légy Te a projektünk kommunikátora!Nagykálló Város Önkormányzata pályázatot hirdet kezdő kommunikációs szakemberek részére. A pályázóknak egy kommunikációs csomagot kell összeállítaniuk a környezettudatos életmód népszerűsítésére, egy Európai Uniós pályázat bemutatásán keresztül. Beadási határidő 2011. október 5.

Érvényesíts időben!

Érvényesíts időben!Október 31-én véget ér az idei DUE-év. Reméljük, hogy az új tanévben is a diákújságíró egyesület tagjai maradtok! Ahhoz, hogy a sajtóigazolványt továbbra is használni tudjátok, valamint kapjátok a Tallózót, meg kell újítanotok tagságotokat legkésőbb október 31-ig. Ennek éves díja 3600 forint!

DUE Médiaiskola - meghosszabbított jelentkezési határidő október 15.

DUE Médiaiskola - meghosszabbított jelentkezési határidő október 15.A DUE Médiaiskola idén is elindítja kurzusait, melynek keretein belül retorikát, videóriporter képzést és vizuális kultúra tanfolyamot szervezünk. A meghosszabbított jelentkezési határidő október 15.

Itt a szeptemberi DUE Tallózó és a DUE Hírek

Itt a szeptemberi DUE Tallózó és a DUE HírekTémáiban a nyarat idézve, külsejében és tartalmában megújulva megjelent a szeptemberi DUE Tallózó, és kistestvére, a DUE Hírek. Visszatekintünk a szünidő legjobb pillanataira, faggatjuk a Hiperkarmát, programokat ajánlunk, és indítottunk-megújítottunk egy csomó rovatot.

DUE-KGB látogatás a SkyCourton

DUE-KGB látogatás a SkyCourtonA DUE KGB első őszi programjaként megnézzük a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér új utasforgalmi csarnokát, a SkyCourtot Hardy Mihály, a Budapest Airport vállalati kapcsolatokért felelős igazgatójának vezetésével.

Hiperkarma: "Az új lemez anyagának a kétharmadát összeraktuk."

Hiperkarma: Bérczesi Róbertet nem lehet elfelejteni. Idén jelent meg Emléxel? című feldolgozás lemeze, koncertezik a Biorobottal és a Panírozott Barikáddal, a Hiperkarmával pedig visszatérő albumokon dolgozik...

Hűségriadó: van hűség 14 éves kor felett?

Hűségriadó: van hűség 14 éves kor felett?Hűség? Megcsalás? Hazugságok… Mindez egy olyan folyamat, melyen szinte minden ember átesett már életében legalább egyszer. Vagy előbb-utóbb át fog.

Az új tanév DUE-programja

Az új tanév DUE-programjaSajtófesztivál, médiatábor, médianap, karrier expo, aktivista hétvége, SkyCourt látogatás, médiahétvége és még egy tucat program a folytatásban!

Barcelona, ahol mindig zajlik az élet

Barcelona, ahol mindig zajlik az életA nyári szünetet sok mindenre lehet használni: példának okáért nyaralásra. Ötleteket adunk, hova ruccanjatok ki pár napra még augusztusban. Elsőként egyik nagy kedvencünket, Barcelonát ajánljuk figyelmetekbe.

MATESZ tagok lettünk!

MATESZ tagok lettünk!A DUE Médiaügynökség nagyot lépett előre a terjesztési piacon, mivel július 1-jétől hivatalosan is felvette a MATESZ a tagjai közé. Ezzel a fontos lépéssel már nincsen akadálya annak, hogy az ügynökség által kiadott DUE Tallózó havi magazin auditálva legyen.

Új arc a DUE Irodában

Új arc a DUE IrodábanSajtóigazolványt intéz, sajtófesztivált szervez, szereti a korizást, viszont nem szeret főzni- bemutatkozik Szernai Juci, a DUE Iroda új munkatársa!

Feltették a pontot az "i"-re!

Feltették a pontot az Nagy Kátya a SZIN utolsó napját is végigpörögte, hogy az otthonülők megtudják, mit is hagytak ki!

Első 1 2 3 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság