Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Tábori találkozó október 22-én a BKF-en

Tábori találkozó október 22-én a BKF-enOtt voltál 2011 júliusában a Balatonfenyvesi DUE táborban? Mert akkor feltétlenül gyere el október 22-én a Médiatalálkozóra, igyekszünk annyi volt táborost utolérni, amennyit csak tudunk! Találkozz a nyár legjobb 10 napjának legjobb arcaival!

Ifjúság és média konferencia program

Ifjúság és média konferencia programA pedagógusok számára rendezendő két napos Ifjúság és média konferencia szakmai és kulturális programokkal várja a diákrádiókat és diáklapokat patronáló tanárokat.

Kártyatudomány

KártyatudományÉrdemes tisztázni: a legtöbb kártyával nemcsak készpénzt lehet felvenni a bankjegy-kiadó automatákból (angolul ATM, azaz Automatic Teller Machine), hanem vásárolni is lehet velük akár egy üzletben, akár pedig az interneten.

Az internet és pedagógiája - Széplaki Erzsébet és Balázs Géza előadása

Az internet és pedagógiája - Széplaki Erzsébet és Balázs Géza előadásaNapjainkban az internet már életünk részévé, mindennapos használati eszközzé vált. Gyorsabbá, egyszerűbbé teszi a kommunikációt, segít a tanulásban. Az Ifjúság és média konferencia második napját Széplaki Erzsébet tankönyvíró, és Balázs Géza nyelvész Az internet és pedagógiája című előadása nyitja.

Balázs Géza az Ifjúság és média konferencián

Balázs Géza az Ifjúság és média konferenciánBalázs Géza az ELTE Mai Magyar Nyelvi Tanszék vezetője, Az internet és pedagógiája címmel tart előadást Széplaki Erzsébet tankönyvíróval, az Ifjúság és média konferencián.

Széplaki Erzsébet az Ifjúság és média konferencián

Széplaki Erzsébet az Ifjúság és média konferenciánSzéplaki Erzsébet magyar szakos tanár, és tankönyvíró. A tanítás mellett igyekszik könnyebbé tenni a tanárok munkáját is, interaktív tananyagok, tanári kézikönyvek és komplex tanmenetek formájában. Az Ifjúság és média konferencia második napján, szombaton Balázs Gézával tart előadást.

Csók és könnyek

Csók és könnyek Tippek fiúknak, lányoktól randihoz.

Csók és könnyek

Csók és könnyek Tippek fiúknak, lányoktól randihoz.

Minden kezdet nehéz

Minden kezdet nehézA bazi nagy Ő ott ül tőled nem messze. Mit csinálsz? Várod, hogy megszólítson. De feléd se néz. Cink, nem? Tippek lányoknak, fiúktól.

Minden kezdet nehéz

Minden kezdet nehézA bazi nagy Ő ott ül tőled nem messze. Mit csinálsz? Azt várod, hogy megszólítson? Tudod, mi jár a fejünkben? Tippek fiúknak, lányoktól!

Ifjúság és média konferencia kulturális programja a Művészetek Palotájában

Ifjúság és média konferencia kulturális programja a Művészetek PalotájábanA pedagógusoknak szóló Ifjúság és média konferencia első napján, pénteken este vacsorával egybekötött kulturális program keretében a Művészetek Palotájába látogatunk el, ahol a Concerto Budapest hangversenyén veszünk részt 19.30-tól, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben.

Csók és könnyek

Csók és könnyekTippek lányoknak, fiúktól randihoz.

Első 1 2 3 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság