Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

A munka az első, de a testi épséged is fontos

A munka az első, de a testi épséged is fontosA diákmunka korlátairól már volt szó a DUE Tallózó korábbi számaiban. Most már elvileg mindenki tudja, hogy mikortól mehet halat fogni a Bering-tengerre, kibányászni a négyes metró maradék szakaszát bal kézzel, illetve, hogy mi fán terem egy baleseti jegyzőkönyv.

Tingli-tanga és társaik – most aztán jól kinézünk!

Tingli-tanga és társaik – most aztán jól kinézünk!Rengeteg időt és pénzt öltök abba, hogy tetsszetek nekünk. Közben meg sokszor úgy néz ki, elképzelésetek nincs róla, mi jön be a fiúknak. Most megmondjuk a frankót arról, hogy mi az, ami még elmegy, és mi az, ami már végképp durva.

Az alsónadrágod hagyd meg a csajodnak!

Az alsónadrágod hagyd meg a csajodnak!Srácok, tudjuk, hogy a készülődés nektek nem azt a másfélórás procedúrát jelenti, amikor hat gondosan összeválogatott ruhaszettet sorakoztattok fel a tükör előtt, de egy egészséges ötpercet szánjatok rá magatokra. Itt van pár dolog, amit jó mélyen el kéne ásnotok a szekrényben, vagy épp előkeresni.

Októberfeszt, München - és ráébredsz, mennyi sörcimborád van

Októberfeszt, München - és ráébredsz, mennyi sörcimborád van…hirtelen nem is tudtam visszaidézni, hol kezdődött az egész forgatag; arra pedig, hogy hol van a vége, még csak tippem sem volt.

LAKATOS LEVENTE: „Hiba volt tökéletesnek képzelni magam”

LAKATOS LEVENTE: „Hiba volt tökéletesnek képzelni magam”Lakatos Levente nevét egyre többször lehet hallani mostanában: a Barbibébi sikere után nemrég jelent meg új könyve, a LoveClub. Már fiatalon eldöntötte, hogy a médiában szeretne érvényesülni: vezetett műsort a közszolgálati tévénél, dolgozott újságnál, most pedig íróként tör sikerre.

Irány az internetbank!

Irány az internetbank!Ugye a sorban állás benne van abban az öt dologban, amit a legjobban utálsz? Miért pont a bankban fecsérelnéd várakozással az idődet, miközben a bankszámlákhoz kapcsolható elektronikus és telefonos szolgáltatások segítségével szinte minden banki ügyedet elintézheted?

Elindult a DUE pontgyűjtő akciója

Elindult a DUE pontgyűjtő akciójaLégy aktív DUE tag, és gyűjtsd a pontokat médiatábori kedvezményekért!

Idén is DUE – a 2012-es év programterve

Idén is DUE – a 2012-es év programterveMég alig ért véget 2011, de mi már az idei év programjait tervezzük. Alább megtudhatod mivel várunk 2012-ben.

Lezárult a Légy a Diákhitel újságírója! pályázat

Lezárult a Légy a Diákhitel újságírója! pályázatLezárult a jelentkezés a Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat közös pályázatára.

Karácsonyozz velünk idén is!

Karácsonyozz velünk idén is!Újra az Építészpincében rendezzük meg a DUE karácsonyi partiját, ezúttal december 16-án pénteken várjuk szeretettel a DUE tagokat egy kis hangulatos közös évbúcsúztatásra.

Egyszerűsítettük a Diákhitel pályázat kiírását

Egyszerűsítettük a Diákhitel pályázat kiírásátSokan jeleztétek nekünk azt a problémát, hogy a Diákhitel Központ és a DUE közös pályázatához nem tudjátok elkészíteni az egyik kötelező elemet, a blogbejegyzést. Ezért könnyítünk a feltételeken, és várjuk a pályaműveiteket!

Érdekel, hogyan készül az X-Faxtor? - DUE KGB látogatás az X-Faktor stúdiójában

Érdekel, hogyan készül az X-Faxtor? - DUE KGB látogatás az X-Faktor stúdiójábanA DUE KGB csapata ebben a hónapban az RTL Klub stúdiójába látogat el.

Első 1 2 3 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság