Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Gyere velünk a kulisszák mögé – a DTK Show felvételén vehetsz részt

Gyere velünk a kulisszák mögé – a DTK Show felvételén vehetsz részt A DUE KGB csapata nézőként, az októberben indult DTK show felvételére látogat el.

Okostelefon, fényképezőgép, netbook... - hétfőig még pályázhatsz!

Okostelefon, fényképezőgép, netbook... - hétfőig még pályázhatsz!Légy a diákhitel újságírója! című pályázatunkkal az értékes tárgynyeremények mellett szakmai díjakat is nyerhetsz. Beküldési határidő: 2011. november 21.

Az új lap indítását be kell jelenteni

Az új lap indítását be kell jelenteniHa új lapot indítunk (és úgy tervezzük, hogy rendszeresen meg fogjuk jelentetni), azt a jelenleg érvényben lévő szabályozás szerint be kell jelenteni.

Hogyan kell akkreditációt kérni egy eseményre?

Hogyan kell akkreditációt kérni egy eseményre?Ha egy eseményről tudósítani szeretnénk (vagyis újságíróként/riporterként/fotósként vennénk részt rajta), ezt jelezhetjük a szervezőknek, akik nem csak ingyenes belépési lehetőséget biztosíthatnak nekünk, hanem pluszinformációkat és a kulisszák mögé való bejutást is. Ezt hívják akkreditációnak.

A KomMentor szakértői fóruma

A KomMentor szakértői fórumaKommunikációs tanácsadói szolgáltatásunkhoz fórumot is indítottunk, ahol az egyszerűbb kérdéseiteket tehetitek fel szakértőinknek, vagy akár egymástól is kérhettek tanácsot. A fórum elérhető a cikkből.

Meghosszabbítottuk a Diákhitel pályázat beadási határidejét!

Meghosszabbítottuk a Diákhitel pályázat beadási határidejét!Légy a Diákhitel újságírója! című pályázatunk beadási határideje 2011. november 21-re módosult, így aznap éjfélig várjuk a pályaműveket.

Hosszabbítsd meg időben a DUE-tagságod!

Hosszabbítsd meg időben a DUE-tagságod!Október 31-én lejár a DUE tagságod. Hosszabbíts időben, hogy még a tagság lejárta előtt megkaphasd az érvényesítő matricád, és jövőre is részt vehess a DUE programjain, használd a sajtóigazolvány nyújtotta kedvezményeket.

Hétfőig még pályázhatsz! - Diákhitel pályázat

Hétfőig még pályázhatsz! - Diákhitel pályázatMár csak pár napod maradt arra, hogy pályázz a Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat által kiírt tehetségkutató pályázaton, és bekerülj a Diákhitel újonnan induló online újságának szerkesztő csapatába.

Ifjúság és média konferencia - két nap, rengeteg újdonság

Ifjúság és média konferencia - két nap, rengeteg újdonságOktóber 21-22 között 27 pedagógus vett részt a DUE Ifjúság és média konferenciájának előadásain, beszélgetésein és workshopjain. Első nap az iskolai újság és rádióműsorok készítéséhez kaphattak tanácsokat, második nap pedig a Médiatalálkozóra érkező vendégek előadásait hallgathatták meg.

Zöld Fiatalok és diákújságírók

Zöld Fiatalok és diákújságírókA program a fenntartható fejlődés jegyében zajlott, ezért nem hiányozhattak az ezzel kapcsolatos szervezetek sem. Szombaton a Zöld Fiatalok Egyesülete látogatott ki a helyszínre, és interaktív beszélgetésre fogták a vendégeket.

Kepes András előadása

Kepes András előadásaKultúrák közötti kommunikáció – elvontnak hangzik, de Kepes András megmutatta, hogy valójában mennyire egyszerű és ugyanakkor félelmetesen új dolgok felfedezésére alkalmas dolog.

Iskolán belüli erőszak - pofonok és facebook-postok

Iskolán belüli erőszak - pofonok és facebook-postok Az iskolán belüli erőszakról tartott előadást dr. Aáry-Tamás Lajos, oktatási ombudsman, aki a témában végzett felmérés eredményeit tárta a médiatalálkozón résztvevők elé.

Első 1 2 3 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság