Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Felelős kommunikáció - ne szólj szám, nem fáj fejem?

Felelős kommunikáció - ne szólj szám, nem fáj fejem?A felelős kommunikáció volt az egyik beszélgetés témája a XI. Médiatalálkozón. A meghívott vendégek negyven perces eszmecseréje bontakozott ki szombat délelőtt a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola előadójában.

Ez történt a XI. DUE Médiatalálkozón

Ez történt a XI. DUE MédiatalálkozónAz eseményt Kecskés István, a DUE elnöke és dr. Vass László, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola rektora nyitotta meg. Dr. Vass László kiemelte: a DUE és a BKF barátsága már majdnem egy évtizede töretlen.

Richter Aranyanyu Díj

Richter Aranyanyu DíjBárki jelölheti Richter Aranyanyu Díjra, és így akár 200 ezer forinttal jutalmazhatja gyermeke kedvenc óvónőjét vagy tanítónőjét; példaképének tartott tanárát; az élete leg­boldogabb pillanatában mellette álló szülésznőt, de akár egy háziorvost is.

Világfalu - Kepes András előadása

Világfalu - Kepes András előadásaA XI. DUE Médiatalálkozó és az Ifjúság és média konferencia előadója Kepes András. Világfalu című műsora alapján, Különböző kultúrák kommunikációja témában tart előadást a résztvevő diákoknak és pedagógusoknak.

Szombaton XI. DUE Médiatalálkozó

Szombaton XI. DUE MédiatalálkozóKét nap van hátra, úgyhogy ne habozzatok a regisztrációval, mellyel megspóroljátok a belépő (500 forint) árát! Töltsetek velünk egy szombatot, meglátjátok, megéri!

Tükörben a világ

Tükörben a világKöztudott, hogy a mai fogyasztók életstílusa hatalmas károkat okoz. Pazarló életmódot folytatunk, és azt gondoljuk a szelektív hulladékgyűjtéssel mindent megoldunk. Emellett a fogyasztás mellett négy földet igénylünk. A Zöld Fiatalok Egyesülete a pedagógusoknak tart előadást fenntartható fejlődésről

Szakmai programok a pedagógusoknak szóló konferencián

Szakmai programok a pedagógusoknak szóló konferenciánAz október 21-22-én megrendezendő Ifjúság és média konferencia célja, hogy segítséget nyújtson az iskolarádióval, és iskolaújsággal foglalkozó pedagógusok számára. Szakmai előadás, és workshop keretében, a DUE szakemberei vezetik be a tanároknak a rádiózás és újságírás alapjaiba.

Korlátok és gátak - Diákmunka, de hogyan?

Korlátok és gátak - Diákmunka, de hogyan?Sokan közületek biztosan nagyon várják már, hogy betöltsék a 18. életévüket. Az addigi korlátok leomlanak, helló, világ, kapj el, ha tudsz – ez a dolog szép oldala. Ezzel együtt azonban a korábbi védőgátak is leomlanak, s bizony, néha fogod azt kívánni, hogy bárcsak megint ott lennének.

Váczi Gergő a Médiatalálkozón

Váczi Gergő a MédiatalálkozónA Médiatalálkozón vendégünk lesz a TV2 híradójából már jól ismert arc Váczi Gergő. Balogh Virággal a Gazdasági Versenyhivataltól és Román Balázzsal a Kreatívtól a felelős kommunikációról fognak egyelőadást tartani.

Jönnek a Zöfik!

Jönnek a Zöfik!A Médiatalálkozón a Zöld Fiatalok Egyesülete is bemutatkozik a diákújságíróknak. Az egyesület társadalmi és környezeti problémákra szeretne gyógyírt találni, bár nem saját erőből, hanem a nagy tömegek megmozgatásával.

Iskolán belüli erőszak

Iskolán belüli erőszakTalán mindenki számára ismerős lehet az a kép, amikor a suliudvar egy eldugott szegletében egy hatalmas felsős éppen vidáman ütlegeli a nála 20 kilóval és 40 centivel kisebb szemüveges másodikost...

Menő cuccok a Médiatalálkozón

Menő cuccok a MédiatalálkozónMióta van farmernadrág? Hogyan készülnek a divatos ruhák és kütyük? Egyáltalán, miért veszünk márkás cuccokat? Hová dobhatod, ha már meguntad őket? Október 22-én a Médiatalálkozón ilyen kérdésekre is választ kaphatsz.

Első 1 2 3 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság