Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Még megrendelheted belépőjegyed a Sajtófesztiválra

Még megrendelheted belépőjegyed a SajtófesztiválraIdén se maradj le az év legnagyobb diákmédia rendezvényéről, még megrendelheted belépőjegyed az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra.

DUE Tematikus alkotótábor - Győr

DUE Tematikus alkotótábor - GyőrA Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete 30 éves táborszervezői tapasztalattal a Kommunikációs és Média Szaktábora mellett, idén a Magyar Nyelvi Szolgáltató Irodával tematikus alkotótábort hirdet fiataloknak.

Hétfő éjfélig várjuk pályázataitokat

Hétfő éjfélig várjuk pályázataitokatMég van időd, hogy elkészítsd és beküldd pályázatodat a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatára. A beadási határidőt meghosszabbítottuk a március közepi 4 napos ünnepre való tekintettel!

Médiatábor 2012. – 10 nap most szuper áron

Médiatábor 2012. – 10 nap most szuper áronDUE Kommunikációs és Média Szaktábor – 2012-ben is! Táborozz velünk idén is a Balaton partján!

Re-szervezetek

Re-szervezetekAz egész történelem folyamán civilizációk alakultak ki, virágoztak, majd a legtöbb esetben hanyatlani kezdtek és elpusztultak. De vajon miért? Legtöbbször azt a magyarázatot kapjuk, hogy az erőforrások kiapadtak.

Fogyasztóvédelmi diákújságíró képzés

Fogyasztóvédelmi diákújságíró képzésA Vásárhelyi DUE napok számos programot tartogat a résztvevőknek, többek között a fogyasztóvédelmi diákújságíró képzést a Gazdasági Versenyhivatal Versenykultúra Központjának támogatásával.

Fenntarthatósági képzés Hódmezővásárhelyen

Fenntarthatósági képzés HódmezővásárhelyenA Magyar Telekom hello holnap! programjának harmadik képzését áprilisban a Vásárhelyi DUE napok keretében tatjuk meg, melynek során alaposan megismerkedünk a Slow City mozgalommal.

Tudod, hogy mit veszel?

Tudod, hogy mit veszel?Tudtad-e, hogy míg Nyugat-Európában a havi bér 15-20%-a megy el a lakás- és élelmiszer kiadásokra, addig Magyarországon a fizetések 70%-ával történik ugyanez? Netán gondolkoztál azon valaha, hogy miért vannak csokik kitéve a kassza elé?

Nem vénnek való vidék! – 5 olyan diákmunka, ami könnyűnek hangzik, pedig…

Nem vénnek való vidék! – 5 olyan diákmunka, ami könnyűnek hangzik, pedig…Diákként a munkalehetőségek nem túl széles palettájáról válogathatunk. A legtöbbször szórólapozni, adatot rögzíteni, vagy telefonos piackutatást lehet végezni. Bár elég bagatell melónak hangzanak, azért mindegyiknek megvan a maga hátulütője, veszélye.

Szenvedélybetegségek viharában

Szenvedélybetegségek viharábanDrogok, alkoholizmus, dohányzás. Ez az a három kategória, ami a legtöbb embernek először eszébe jut, mikor azt hallja, szenvedélybetegség vagy függőség. Korunk egyik legtöbb embert érintő betegsége azonban ennél jóval több dolgot foglal magába, melyek főként a fiatalokra vannak hatással.

A DUE KGB csapata a DTK show felvételén

A DUE KGB csapata a DTK show felvételénA DUE alig tíz fős KGB különítménye február 23-án az MTV székházába látogatott, D. Tóth Kriszta talkshowjának felvételére. Alább megtekintheted képes beszámolónkat.

Mikor a Monopoly nem játék

Mikor a Monopoly nem játékMár nincs nap, hogy ne hallanánk: válság van! És ha már válság van, és ennyit hallunk róla, nézzük meg, mit is jelent ez a gazdaságosdi, miért rossz most nekünk, és hogy mégis hová tart ez az egész.

Első 1 2 3 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság