Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Nagy Diák Pénzügyes Teszt: kisorsoltuk a nyertest

Nagy Diák Pénzügyes Teszt: kisorsoltuk a nyertestKözel 13 ezren vettek részt a Nagy Diák Pénzügyes Teszt online fordulójában. Közülük sorsoltunk ki egy szerencsést, aki máris nyereménnyel gazdagodhatott.

30 kérdés a rendszerváltozásról - teszt diákoknak

30 kérdés a rendszerváltozásról - teszt diákoknakTudod, hogy mi volt harminc éve? Minden megváltozott Magyarországon. Elsősorban a rendszer: véget ért a kommunista diktatúra és beköszöntött a demokrácia. Talán még meg sem születtél, akkor de már hallottál erről az időszakról. Teszteld a tudásod!

Játékkal az online zaklatás ellen

Játékkal az online zaklatás ellenTöbbek közt az online zaklatás és a gyerekek közötti erőszak megállítását tűzte ki célul a DUE Médiahálózat, az ORFK Bűnmegelőzési Osztálya és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács azzal, hogy elindította a Nagy Diák Bűnmegelőzési Tesztet.

Nagy Diák Kresz-teszt – immár negyedszer

Nagy Diák Kresz-teszt – immár negyedszerNyerj robogót, vagy szerezz ingyen jogosítványt a GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszttel!

Drónt nyerhet, aki ismeri az okostraktort és a műhúst

Drónt nyerhet, aki ismeri az okostraktort és a műhústSzámodra még mindig piros traktor, puttonyos szőlőszedők és legelőről ballagó tehenek jelennek meg, ha az agrárium szót hallod? Ha így van, töltsd ki a Nagy Diák Agrártesztet, hogy képben legyél a mezőgazdaságban alkalmazott legmodernebb technológiákkal!

Videó: nézz bele a Filmteszt döntőbe

Videó: nézz bele a Filmteszt döntőbeNagy sikerrel zajlott a Nagy Magyar Filmteszt döntője az Akváriumban február 20-án. Íme egy videós betekintés abba, hogy milyen is volt ez a rendezvény.

Csukás István utoljára mesélt nekünk

Csukás István utoljára mesélt nekünkA Süsü a sárkány, a Pom-pom meséi, a Mirr-murr, a Nagy Ho-ho-ho-horgász, a Keménykalap és krumpliorr, és még számos ismert mese szerzője 83 éves korában elhunyt. Egyik utolsó interjúját a DUE Tallózónak adta.

Ne dőlj be! a decemberi DUE Rádióban

Ne dőlj be! a decemberi DUE RádióbanTe is szoktál a mobiltelefonodon játszani? Esetleg volt olyan, hogy fizettél is egy alkalmazásért vagy azon belül döntöttél a pénzköltés mellett?

Újrahasznosítás felsőfokon

Újrahasznosítás felsőfokonA megunt, megkarcolt korongoknak mi legyen a sorsa? Hasznosítsuk újra!

A DUE ifjúsági sajtódíjasának portréfilmje Scott Kellyről

A DUE ifjúsági sajtódíjasának portréfilmje Scott Kellyről340 nap a Föld körül - Portréfilm Scott Kellyről címmel mutatták be a 19 éves Berecz Péter, a DUE Médiahálózat 2019 évi sajtódíjasa dokumentumfilmjét 2020. február 13-án a csepeli Kultik Moziban. A filmet megnézheted a cikkünkben is megtalálható linken.

Kapocs karácsonyra

Kapocs karácsonyraÁldott karácsonyt kívánunk!

Koncert és színdarab egy este – húsz százalék kedvezménnyel

Koncert és színdarab egy este – húsz százalék kedvezménnyelHúsz százalék kedvezménnyel válthatnak jegyet a DUE tagjai a József Attila színház Lila ákác című darabjának január 29-i előadására.

Első 1 2 3 4 5 6 7 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság