Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Kapocs karácsonyra

Áldott karácsonyt kívánunk!

Olyanok vagyunk, mint egy sokezer darabos puzzle, amelynek a darabjai között még véletlenül sincs két egyforma, de a végén a darabokból mégis egy csodás kép tárul a szemünk elé. 

Mi is nézegetjük a belőlünk összeálló családi képeket immár harminc éve. Vannak fekete-fehér és színes fotók, van ami fényképezőgéppel készült, de akad olyan is, amelyik telefonnal. Ránézésre más, a technika is különböző, de jó nézni, jó emlékezni. Visszagondolni arra, hogy egyszer elindult a kirakós összeállítása, jöttek az első darabok, összeálltak az első képek, negyven éves megsárgult fotók, harminc esztendős gyűrött képkockák, két évtizeddel ezelőtti képek és a 2000-es években született pixelek. 

Ezek vagyunk mi. Ezek mi vagyunk. 

Szép a kép, hiszen évtizedek óta készül és tudjuk, hogy sosem lesz kész, hiszen mindig új puzzle-darabok kerülnek elő és a kirakós is növekszik. 

És, hogy milyen kép vagyunk?

Mint egy család. A fotón egyforma, de mégis különböző emberek állnak és kiegészítik egymást. Csak néhány dolog kapcsol minket össze, de azok nagyon szorosan. A DUE az, ami miatt egység lehet a sok különböző darabból. 

Lehet, hogy ez a mi a karácsonyi ajándékunk. Megtisztelő, hogy átadhatjuk ezt az érzést, ezt a kapcsot. 

Áldott karácsonyt kívánunk mindenkinek!

A DUE Médiahálózat elnöksége

Kecskés István, Balázs Géza, Szayly József

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság