Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Nagy Diák Kresz-teszt – immár negyedszer

Nyerj robogót, vagy szerezz ingyen jogosítványt a GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszttel!

Ha vágod a KRESZ-t, Téged keresünk! Kapcsolódj be a DUE és a Generali a Biztonságért Alapítvány háromfordulós nyereményjátékába 2020. január 22. és május 3. között. Töltsd ki az ingyenes, online KRESZ-tesztet, hogy a Tiéd legyen egy ingyenes autós jogosítványszerzési lehetőség vagy egy vadiúj robogó!

A GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt egy háromfordulós nyereményjáték, melynek keretében online töltheted ki a DUE által, az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság szakértői bevonásával fejlesztett KRESZ-tesztet a www.nagydiakkreszteszt.hu weboldalon. A játékban való részvétel ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

A GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt segítségével percek alatt felmérheted közlekedéssel kapcsolatos ismereteidet és még tanulhatsz is! Először add meg a neved, e-mail címed, telefonszámod és életkorod, illetve hogy milyen nyereményért szállsz ringbe. (A robogóvezetéshez is szükség van vezetői engedélyre, ilyet 14 éves kor felett lehet szerezni. Autós jogosítványt pedig csak 17 éves korod felett szerezhetsz!)

Amennyiben elmúltál 14, de még nem töltötted be a 16. életévedet, szükség van rá, hogy a szüleid is hozzájáruljanak a részvételedhez, ezért a regisztráció során megadott szülői e-mail címre küldünk egy hozzájáruló nyilatkozatot. Ez kell anyunak, vagy apunak visszaigazolnia és máris megadta a lehetőséget Neked arra, hogy egy robogóval, vagy ingyen jogsiszerzési lehetőséggel térj haza a döntőről.

A regisztrációt követően elkezdheted kitölteni a tesztet. 24 feleletválasztós kérdésre kell válaszolnod a játék első fordulójában. A kérdések – azok nehézségi fokától függően – 1, 2, vagy 3 pontosak lehetnek. Eredményedet azonnal megtekintheted, de a megadott e-mail címedre is megkapod. Mindenképpen helyes e-mail címet adj meg, mert erre fogjuk küldeni az értesítést, hogy bejutottál-e a második fordulóba.

A második fordulóba az az 1000 fő jut tovább, aki az online forduló tesztjén a legtöbb pontot éri el a legkevesebb idő alatt. Pontegyezőség esetén a kitöltésre fordított idő dönt. A második forduló már személyes jelenlétet kíván, ezt Budapesten tartjuk 2020. május 21-én.

A második fordulóban is KRESZ-szel kapcsolatos kérdésekre kell válaszolniuk a játékosoknak. Az interaktív feladatokat az eduKRESZ biztosítja.

A 3. fordulóba az a 6-6 játékos jut be, akik a második, már személyes részvétellel zajló fordulóban a legtöbb pontot elérve, a legjobb időeredménnyel töltik ki az eduKRESZ feladatsorát. 

A döntőben a robogóért, illetve az ingyenes jogsiért játszó játékosok interaktív  versenyen mérik össze tudásukat és ügyességüket. A döntőben legjobb eredményt elérő robogóért, illetve jogsiért versenyző játékos lesz a 2020. évi GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt nyertese, és viheti haza a fődíjat.

Részvétel:

A GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt online fordulójában bárki ingyen részt vehet, azonban a 2. és 3. fordulóba csak a tesztet legeredményesebben kitöltő 14-24 évesek kapnak meghívást, a nyereményekre is csak ők jogosultak.

Jó szórakozást és sikeres tesztkitöltést kívánunk! 

Indulhat a teszt.

 

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság