Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Koncert és színdarab egy este – húsz százalék kedvezménnyel

Húsz százalék kedvezménnyel válthatnak jegyet a DUE tagjai a József Attila színház Lila ákác című darabjának január 29-i előadására.

Különleges előadás lesz a teátrumban január 29-én este 19 órakor, mert nemcsak a darabot tekinthetik meg a nézők, hanem még egy koncertre is hivatalosak lesznek. 

A Lila ákác című darab különlegessége, hogy ötvözi Szép Ernő archaikus gyönyörű nyelvezetét a 80-as és 90-es évek underground zenekarainak áthangszerelt számaival és abszolút modern látványvilággal. Ami igazán egyszerivé és megismételhetetlenné teszi az estét az az, hogy az előadás után a színház előcsarnokában fellép az Európa kiadó, amely élő koncertet ad az érdeklődőknek. 

A darabra jegyet váltóknak a koncert ingyenes. A DUE-tagoknak és kísérőjüknek most egy extra kedvezményes karácsonyi ajánlat keretében 20 százalékkal kedvezőbb áron kínálja a színház a jegyeket:

Kedvezményes jegyárak nektek: I. kat. : 3.920 Ft/db; II. kat.: 3.520 Ft/db; III. kat.: 3.120 Ft/db.

Infók az előadásról: https://jozsefattilaszinhaz.hu/performance/lila-akac/

Esemény a facebookon: https://www.facebook.com/events/2702473136477612/

Jegyigényeteket név és telefonszám megadásával a szervezes@jozsefattilaszinhaz.hu email címen, illetve hétköznapokon 10-17 óra között a 06-1-320-5877-es telefonszámon tudjátok jelezni.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság