Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

A fotelból vásárolva se dőlj be!

A fotelból vásárolva se dőlj be!Soha meg nem érkező, online megvásárolt termékektől az egyszer kipróbált, de lemondani már elfelejtett havidíjas szolgáltatásokig nagyon széles a köre annak, hogyan veszíthetünk pénzt akaratunk ellenére, akár figyelmetlenségből is a netes fizetés világában.

Így kerüld a káros tartalmakat!

Így kerüld a káros tartalmakat!A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság hasznos listát állított össze, hogyan szűrjük ki a káros tartalmakat. Érdemes átnézned! 2019. október, DUE Online

Ne dőlj be! a novemberi DUE Rádióban

Ne dőlj be! a novemberi DUE RádióbanWebshop. Jegyvásárlás. Pizzarendelés. Számos szolgáltatás és termék vásárolható a neten. Első blikkre jó ötletnek tűnhet otthon, a kényelmes fotelből megrendelni ezeket. Klikkelsz.

Okos eszközök, hasznos videók és hírek a Médiatalálkozón

Okos eszközök, hasznos videók és hírek a MédiatalálkozónHasznos, vagy veszélyes az okostelefon? Biztonságossá tehetjük-e a közösségi médiát? Milyen egy jó vlog? Hogy készül a hírad? Ezekre a kérdésekre adott választ a DUE Médiahálózat és a Táska Rádió székesfehérvári médianapja október 18-án.

Filmeket támogatott és díjazott a Richter Gedeon

Filmeket támogatott és díjazott a Richter GedeonBemutatta a Richter Gedenon Nyrt. a pályázatára beérkezett legjobb kisfilmeket.

A DUE is ott lesz a Szakmázz kiállításon

A DUE is ott lesz a Szakmázz kiállításonA DUE Médiahálózat is részt vesz a Szakmázz kiállításon (október 8–9., Budapest, Hungexpo), hogy megismerkedhessenek az érdeklődők az egyesület tevékenységével.

Újrahasznos a novemberi DUE Rádióban!

Újrahasznos a novemberi DUE Rádióban!Miért tanácsos külön gyűjteni a papírszemetet? Mi történik velük az újrahasznosítás során? Miket dobhattok be a szelektív kukába? Hova kerül vajon a tejesdoboz és a pizzásdoboz? Az Újrahasznos mai adásában ezekre a kérdésekre kaptok választ.

Most akkor a csokispapírt hova?

Most akkor a csokispapírt hova?Papír a neve, de nem papír. Csillog és szürke, de mégse fém! Teljes a káosz. Valójában a csoki csomagolóanyaga vagy a chipes zacskó fémgőzölt műanyag, amelynek az újrahasznosítását még egyáltalán nem sikerült megoldani.

Egy fa élete

Egy fa életeA papír sokféleképpen felhasználható, természetes anyag révén pedig nagyon egyszerűen, akár többször is. Azonban ehhez az szükséges, hogy szelektíven gyűjtsük össze az általunk már kukára ítélt papíranyagokat.

Több újítással kezdődött el a 39. Médiatábor!

Több újítással kezdődött el a 39. Médiatábor!A 39. Médiatábornak ezúttal is a balatonszárszói Lepkeház ad otthont. A idei tábor számos újításon is átesett. Az idei tábor július 12-én kezdődött és egészen 21-ig tart majd.

26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál aftermovie

26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál aftermovie Ütős programokkal, versenyekkel, élő döntőkkel, díjátadókkal és közönségtalálkozókkal zárult az ország legnagyobb ifjúsági médiafesztiválja. A DUE Médiahálózat idén 26. alkalommal rendezte meg Budapesten az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált.

Családi körben vezetik műsorukat Rókusfalvyék

Családi körben vezetik műsorukat RókusfalvyékRókusfalvy Pállal és lányával, Lilivel nyílt meg a DUE Sajtófesztiváljának Nagy Hall-beli programja. A borász-műsorvezetővel és lányával, aki szintén a köztelevízió munkatársa, Lami Krisztofer beszélgetett.

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság