Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Pénzügyes Help Desk: Diákmunka 1.

Pénzügyes Help Desk: Diákmunka 1.Munkát akkor vállalhatsz, ha elmúltál legalább 15 éves. Ha ez megvan, akkor is csak olyan munkát végezhetsz, ami tanszünetre esik, valamint előtte a szülővel alá kell íratni az ehhez szükséges papírokat.

Lezárultak a DUE 2019-es pályázatai

 Lezárultak a DUE 2019-es pályázatai Ebben az évben is rengeteg fiatal pályamunkája érkezett be a pályázatra. A legnépszerűbb az idén a diákfotós kategória volt. Díjátadó május 28-án, a DUE Sajtófesztiválon lesz.

Versenytársak – pályázati felhívás diákoknak

Versenytársak – pályázati felhívás diákoknakMi jut eszedbe a versenyről? És azon kívül? Április 24-ig pályázhatsz fotóval, kollázzsal, illetve videóval, melyek a verseny mindennapiságát mutatják be. A legjobb munkákat a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon díjazzuk.

Tábor negyvenedszer – média és élmény

Tábor negyvenedszer – média és élményHa nyár akkor tábor. Ha tábor, akkor DUE. 2020-ban immár 40. alkalommal rendezzük meg az Országos Médiatábort. A tábor honlapja: http://mediatabor.hu/

Szűrőkkel védekezz!

Szűrőkkel védekezz!Nem csak a spam szűrőket érdemes használni, de az adathalászat ellen is vannak már jól fejlett szoftveres védelmek. 2019. október, DUE Online

Mi a prostitúció?

Mi a prostitúció?A hétköznapokban mindazokat a nőket tekintjük prostituáltnak, akik erkölcstelen célokra több férfinak átengedik magukat pénz fejében. A pontos definíció azoban ennél árnyaltabb, mentes a szubjektív ítéletektől. 2019. július, DUE Online

Ne dőlj be! az októberi DUE Rádióban

Ne dőlj be! az októberi DUE RádióbanKépzeld el, hogy ránézel a bankszámládra, és jelentősebb összeg hiányzik a zsebpénzedből vagy a nyári munkának köszönhetően összespórolt pénzedből. Esetleg nem tudsz belépni a közösségi oldalaidra. Könnyen lehet, hogy adathalászat áldozata lettél.

Videós minisorozattal, sztár pingpong bajnoksággal érkezik a harmadik Fair Play Nap

Videós minisorozattal, sztár pingpong bajnoksággal érkezik a   harmadik Fair Play NapAkár a Kowalski meg a Vega tagjaival is pingpongozhatsz, ha ott leszel a harmadik Fair Play Nap valamelyik helyszínén.

Budapest ismét az e-sport fővárosa lesz

Budapest ismét az e-sport fővárosa leszImmár másodszor ad otthon a magyar főváros a V4 Future Sport Festivalnak.

Stipi-stopi: kilencen már foglaltak!

Stipi-stopi: kilencen már foglaltak!Folytatódik az akció, amelynek keretében jelentős kedvezményt adunk a 2020-as Országos Médiatábor árából.

Már egészen összeszoktak a csoporttagok

Már egészen összeszoktak a csoporttagokA médiatáborban sosincs megállás és csak nagyon ritkán pihenés. A keddi nap sem hozott mást kemény, de igazságos mustrákkal fűszerezve.

Az újrahasznosításon az elektronika sem foghat ki

Az újrahasznosításon az elektronika sem foghat kiA hulladékgyűjtés és feldolgozás napjainkban már egyre tudatosabb az emberek életében, olyannyira, hogy már az általános iskolában is felbukkanó tananyaggá vált, nem csak a közös foglalkozásokon, de a természetismeret órák keretein belül is találkozhatunk vele.

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság