Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

KRESZmenők szövegelnek a biztonságosabb közlekedésért

KRESZmenők szövegelnek a biztonságosabb közlekedésértSheldon Cooper és Leonard Hofstadter volán mögé ült idén tavasszal, hogy felhívják a figyelmet a szabályos közlekedésre.

Az álhírek kora?

Az álhírek kora?Ma már rengeteg olyan információ ér minket, aminek a hitelességét nem tudjuk megállapítani. Nem is gondolnánk, milyen nagy gondot jelenthet az, ha hiszünk azoknak a híreknek, amelyeknek nincs, vagy csak nagyon kicsi a valóságalapja. 2019. szeptember, DUE Online

Balázs István az év DUE-sa

Balázs István az év DUE-saEgyesületünk tagjainak szavazatai alapján Balázs István – vagy ahogy sokan ismerik: Szívós Pisti – nyerte az egyik legrangosabb elismerésünket.

Játék segít abban, hogy ne csapjanak be a reklámok

Játék segít abban, hogy ne csapjanak be a reklámokÚjabb tesztet indítunk! A Nagy Diák Versenykultúra Teszt immár második alkalommal veszi kezdetét, a téma pedig a gazdaság, a verseny, a reklámok és a fogyasztói tudatosság.

Stipi-stopi: meghosszabbítva!

Stipi-stopi: meghosszabbítva!A nagy sikerre való tekintettel, szeptember 21-ig meghosszabbítottuk a Stipi-stopi akciót!

Táborozóink sikere a Diákfilmszemlén

Táborozóink sikere a DiákfilmszemlénFődíjat nyert a Diákfilmszemlén a 39. Országos Médiatáborban készült egyik alkotás.

Káros tartalmak a hálón

Káros tartalmak a hálónGyakran előfordul, hogy olyan tartalommal találkozol a világhálón, amit nem is akartál látni. Egy felugró ablak, egy kíváncsi kattintás, és akár álmatlan éjszakákat okozhatnak a látottak. 2018. október, DUE Online.

Elkészült a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt event videója!

Elkészült a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt event videója!Médiahálózat és a BM összefogásának köszönhetően évről évre egyre több fiatal kap hasznos információkat, szerez új ismereteket a bűnmegelőzésről. Elkészült az esemény aftermovie-ja, éljük át újra

Generali Nagy Diák Kresz-teszt aftermovie

Generali Nagy Diák Kresz-teszt aftermovieFeleleveníthetjük a Generali Nagy Diák Kresz-teszt 3. kvíz hangulatát, hiszen elkészült az esemény videó!

Bankkártyával az iskolai büfében? Igen!

Bankkártyával az iskolai büfében? Igen!A Készpénzkímélő Iskolák tesztprogramban 14 vidéki és budapesti középiskolában, eddig 19 banki fizetési terminált telepítettek. Az újításokról Somlay Reginával beszélgettünk, aki 2008 óta a készpénzkímélő Óbudai Árpád Gimnázium büfése.

GYIK a táborhoz, avagy hogyan lehetek táborozó?

GYIK a táborhoz, avagy hogyan lehetek táborozó?Szeretnél táborozni, de nem tudod mi kell hozzá? Rengeteg kérdésed van, de nem találod a választ? Összeszedtünk minden infót, amit a 39. DUE médiatáborról tudni érdemes és kell!

Országos Iskolarádió Hálózat jutalomsorsolása 2019

Országos Iskolarádió Hálózat jutalomsorsolása 2019A DUE Rádió idén ismét 10 iskolarádió, 4 általános iskolai és 6 középiskolai felszereléséhez járul hozzá technikai eszközök vásárlására felhasználható ajándékkártyák formájában.

Első 1 2 3 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság