Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Hatvan esztendős a DUE alapító alelnöke

Hatvan esztendős a DUE alapító alelnökeBalázs Géza professzor, a DUE egyik alapítója, Manyszi megálmodója és ügyvezetője ma ünnepli 60. születésnapját. Tegnap este barátai, pályatársai és tanítványai körében köszöntöttük őt az ELTE BTK kari tanácstermében.

40. Médiatábor – 41 jelentkező már van is

40. Médiatábor – 41 jelentkező már van isNagyon sokan éltek a Stipi-stopi akció lehetőségével – negyvenegyen már ott lesznek a 40. Médiatáborban.

Új kolléga a DUE irodában

Új kolléga a DUE irodábanÚj munkatárssal gazdagodott a DUE Iroda. Buliczka Tünde korábban újságíróként, rádiósként is dolgozott.

A te kutyád mikor néz a szemedbe?

A te kutyád mikor néz a szemedbe?A kutya évezredek óta az ember leghűségesebb társa, így igyekszünk minél részletesebben megismerni őket. Noha beszélni nem tudnak, sokféleképpen létrejöhet kutya és ember között kommunikáció. Ezeknek a megismeréséhez nagy segítséget ad az etológia, aminek rejtelmeiről Bognár Zsófiát kérdeztük.

Mutass be egy uniós finanszírozású projektet- Szelfizz! Írj! Pályázz! Nyerj!

 Mutass be egy uniós finanszírozású projektet- Szelfizz! Írj! Pályázz! Nyerj!Az aktuális uniós fejlesztési ciklus (2014-2020) végéhez közeledve az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) és a Pénzügyminisztérium Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársága pályázatot hirdet a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál alkalmából.

Ne dőlj be! a májusi DUE Rádióban

Ne dőlj be! a májusi DUE RádióbanHa az internetet választjuk ismerkedési formának, az nem baj, de érdemes egy két dologra odafigyelni. Egyrészt nem tudhatod, ki ül a másik oldalon. Persze ez nem azt jelenti, hogy el kell kerülni ezt az ismerkedési formát, csak érdemes körültekintőnek és óvatosnak lenni.

Kiderült, kik a legjobb médiatudorok!

Kiderült, kik a legjobb médiatudorok!A 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon kihirdettük, hogy a 3 online fordulóból álló Nagy Diák Médiaismereti Teszt fődíját ki vihette haza.

Véget ért a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Véget ért a 26. Országos Ifjúsági SajtófesztiválÜtős programokkal, versenyekkel, élő döntőkkel, díjátadókkal és közönségtalálkozókkal zárult az ország legnagyobb ifjúsági médiafesztiválja. A DUE Médiahálózat 2019-ben 26. alkalommal rendezte meg Budapesten az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, ezúttal az Akvárium Klubban.

Hogyan jutok el a Sajtófesztiválra?

Hogyan jutok el a Sajtófesztiválra?Budapesten nem egyszerű tájékozódni, de nem szeretnénk, hogy bármiről is lemaradj ami a Sajtófesztiválon történik, ezért adunk egy kis segítséget!

Még ma versenyezhetnek a Médiaismereti teszt döntősei

Még ma versenyezhetnek a Médiaismereti teszt döntőseiAz ország legjobb médiásai vetélkednek jelenleg is a nagy diák Médiaismereti Teszt online döntőjében. Itt már csak a legjobb 12 versenyző méri össze tudását. Az, aki még nem regisztrált, és nem töltötte ki a tesztet, annak éjfélig van lehetősége.

Gőzerővel szervezzük az idei Médiatábort

Gőzerővel szervezzük az idei MédiatábortAz Év 10 legjobb napja, azaz a DUE 2019. évi nyári médiatábora július 12 és 21 között lesz Balatonszárszón. Már javában zajlanak az előkészületek, és fogynak a szabad helyek is a táborban.

Budapest egyik legnépszerűbb szórakozóhelyére költözik a Sajtófesztivál!

Budapest egyik legnépszerűbb szórakozóhelyére költözik a Sajtófesztivál!Az Akváriumban csak menő programok vannak, ugye? Hát, idén a Sajtófesztivál is ott lesz! Május 28-án nagy csapat youtuberrel, színésszel, sportolóval, csodával és tesztdöntővel, na meg a pályázataink díjátadójával várunk , hogy egy élményekben és kalandokban gazdag napot töltsünk együtt.

Első 1 2 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság