Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

A Versenytársak I. pályázat eredménye

A Versenytársak I. pályázat eredményeA DUE 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján hirdettük ki a Versenytársak pályázat eredményét. A pályázatra olyan fotóval, kollázzsal, illetve videóval lehetett nevezni, melyek a verseny mindennapiságát mutatják be.

Cikkíró versenyt hirdet a Hogyankell.hu

Cikkíró versenyt hirdet a Hogyankell.huCikkíró versenyt hirdet a felsőoktatási intézmények kommunikáció szakot vagy szakirányt végző hallgatói számára a Hogyankell.hu közösség által szerkesztett enciklopédia. A pályázattal nem csak tapasztalatot, hanem kétszemélyes wellnesshétvégét és gyakornoki pozíciót nyer a legjobb szerző.

Mi az előfizetés?

Mi az előfizetés?Előfizetés – előre fizetés. Gyakran halljuk, de mi a különbség? DUE Online, 2019. december

„Szeretném, ha a gyerekeknek biztonságosabb, egészségesebb, veszélyektől mentes lenne az életük.”

„Szeretném, ha a gyerekeknek biztonságosabb, egészségesebb, veszélyektől mentes lenne az életük.”Nógrádi Gábor neve sokunknak ismerősen csenghet, könyveit előszeretettel ajánlják olvasásra már az általános iskolákban is.

Okosan a Diákhitellel!

Okosan a Diákhitellel!Balogh Lászlót, a Pénzügyminisztérium helyettes államtitkárát is megkérdeztük a Diákhitelről.

Fortnite – de okosan!

Fortnite – de okosan!Tippek a biztonságos videojátékhoz.

Ne dőlj be! a szeptemberi DUE Rádióban

Ne dőlj be! a szeptemberi DUE RádióbanTe is találkoztál már az interneten Momóval? Esetleg hallottál a világhálón terjedő Kék bálna-jelenségről? Ha igen, tudhatod, mekkora veszélyt jelentenek a rosszindulatú álhírek és más – a közösségi oldalakon gyorsan terjedő – téves információk.

Táborozóink sikere a Diákfilmszemlén

Táborozóink sikere a DiákfilmszemlénFődíjat nyert a Diákfilmszemlén a 39. Országos Médiatáborban készült egyik alkotás.

Pénzügyi nap a Médiatáborban

Pénzügyi nap a MédiatáborbanKét éve visszatérő vendége a Médiatábornak a Pénzügyminisztérium. Idén egy interaktív játékos előadással készült a Pénzügyminisztérium munkatársa Dr. Tebeli Izabella. Este pedig a táborozók kreativitására volt nagy szükség.

A giccses cuccokat ne hagyd otthon!

A giccses cuccokat ne hagyd otthon!A szervezők bejelentése szerint az állandóan megújuló fesztivál -1. és 0. napja olyan bulikkal várja a látogatókat, amelyekre korábban még nem volt példa.

Ne dőlj be! az áprilisi DUE Rádióban

Ne dőlj be! az áprilisi DUE RádióbanKétarcú világban élünk, ami az internetet is behálózta az elmúlt évtizedben. A „senkiben se bízhatunk” mondat egyfajta jelszóvá vált az élethez, amit nem árt szem előtt tartani, különösen, ha a netet választjuk ismerkedési terepnek.

MI TÖRTÉNIK A DUE-TÁBORBAN 1. RÉSZ

MI TÖRTÉNIK A DUE-TÁBORBAN 1. RÉSZA balatonszárszói DUE-tábor semmi máshoz nem hasonlítható programokat és élményeket tartogat neked, amikre fel kell készülnöd.

Első 1 2 3 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság