Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Cikkíró versenyt hirdet a Hogyankell.hu

Cikkíró versenyt hirdet a felsőoktatási intézmények kommunikáció szakot vagy szakirányt végző hallgatói számára a Hogyankell.hu közösség által szerkesztett enciklopédia. A pályázattal nem csak tapasztalatot, hanem kétszemélyes wellnesshétvégét és gyakornoki pozíciót nyer a legjobb szerző.

A részvételhez a diákoknak cikke(ke)t kell írniuk a praktikus tanácsokat gyűjtő oldalra, mely megfelel a honlap formai és tartalmi követelményeinek. A szakmai zsűri -melynek Kecskés István a DUE Médiahálózat elnöke is tagja- számos szempont alapján bírálja el a pályaműveket, a győztes pedig a Szallas.hu jóvoltából egy kétszemélyes wellnesshétvégét nyer, továbbá az ügynökség felajánl részére egy gyakornoki pozíciót. A verseny részletei a http://www.hogyankell.hu/Hogyankell:Cikkíró_verseny oldalon találhatók.

A Hogyankell.hu 2011 augusztusában indult el Magyarországon egyedülálló kezdeményezésként a külföldön már sikerrel működő „how” oldalak mintájára azért, hogy praktikus tanácsokkal lássa el az olvasókat. A cikkek lényege tehát a gyorsan áttekinthető, ugyanakkor pontos tájékoztatás, hogy a gyakorlatban minél jobban segítsék az internetezőket. Jelenleg a honlapon már több mint 500 cikk található 20 témakörben, így a pályázóknak rengeteg minta áll rendelkezésére.

A cikkek leadásának határideje: 2012. május 20. 24:00.

.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság