Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Hogyan tanulj fizikát a neten?

Hogyan tanulj fizikát a neten?„Nem értem, mit is veszünk órán, mit írjak le a füzetembe?” A diákok többségében fizikaórán ezek a kérdések sokszor megfogalmazódnak. A fizika szó hallatán görcsbe rándul a gyomruk, ráadásul jogosan. Nem a legegyszerűbb tantárgy, de segítünk, hogy tanulhatóbb legyen.

Légy mestere a pénznek!

Légy mestere a pénznek!Ha kilencedikes, tizedikes vagy tizenegyedikes vagy, feltétlenül jelentkezz a jövődről szóló játékra!

Jelentkezz Te is a <19 Szabadfogású Számítógép Versenyre!

Jelentkezz Te is a <19 Szabadfogású Számítógép Versenyre!Nevezni lehet bármivel, ami számítógéppel készül: legyen az rajz, animáció, zene, játék, honlap, mobil alkalmazás, robot, saját készítésű szoftver vagy hardver, illetve bármilyen egyéb informatikai megoldás.

Verseny az iskolapadban

Verseny az iskolapadbanA verseny mindannyiunk életében jelen van. Az élet folyamatosan versenyhelyzetek elé állít minket, még ha az adott pillanatban nem is tekintünk a szóban forgó eseményre megmérettetésként.

Filmteszt Helpdesk: Félvilág

Filmteszt Helpdesk: FélvilágEz a héten is segítünk, ogy minél jobban ki tudd tölteni a Nagy Magyar Filmteszt 2. kvízt! Bemutatjuk a Félvilgág c. filmet.

Ragadj mikrofont te is! – zene és irodalom Budapesten

Ragadj mikrofont te is! – zene és irodalom BudapestenSok tehetség, egy galéria, közösség és jó hangulat. Ezt ígéri a Crossover Budapest, a Négyszoba Galériában kezdő művészeknek, vagy műkedvelőknek most szombaton. Kemény Gabriella a rendezvény főszervezője mesél.

Pénzügyes Helpdesk: Bankkártya

Pénzügyes Helpdesk: BankkártyaA bakkártya a felnőttek játékszere? Ugyan, dehogy! Ez az egyik legjobb és biztonságosabb módja, hogy kezelni tudd a pénzed!

Érdekel a filmes szakma. De hogyan tovább?

Érdekel a filmes szakma. De hogyan tovább?Jövőhét hétfőn déltől várja az érdeklődőket a Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivál a Toldi moziban, ahol számos szakember, és képzési intézmény lesz jelen.

Ne dőlj be! a márciusi DUE Rádióban

Ne dőlj be! a márciusi DUE RádióbanVan olyan, aki nem hagy békén a neten? Hiába írod neki, hogy ne keressen többet, akkor is naponta többször villan fel a telefonod a nevével? A Ne dőlj be! e havi adásában fókuszban az online zaklatás egy speciális formája, a szexuális zaklatás.

Ne dőlj be! a februári DUE Rádióban

Ne dőlj be! a februári DUE RádióbanA cyberbullying az internetes zaklatás, ami szinte az internet közéleti megjelenése óta tapasztalható. Legjellemzőbb a tinédzserekre, de már a 11 éves gyerekektől kezdve a 18-20 éves korosztályt is érinti. Az áldozatok csökkentése érdekében beszélni kell erről.

Podcast az internetes zaklatásról

Podcast az internetes zaklatásrólHa szívesebben hallgatsz, mint olvasol, itt egy podcast az internetes zaklatásról. Mire figyelj, hogyan kerüld el? Hallgasd meg a DUE podcastját! 2018. november, DUE Online.

Ne dőlj be! a januári DUE Rádióban

Ne dőlj be! a januári DUE RádióbanCyberbullying? Mit is jelent ez a fogalom, honnan ered? Milyen példákkal találkozhatunk és hova fordulhatunk? Ezekre kérdésekre ad választ a DUE Rádió januári Ne dőlj be! műsora.

Első 1 2 3 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság