Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

5 érdekesség, ami 100% magyar

5 érdekesség, ami 100% magyarMagyar kozmetikumra esküszik Jackie Chan? Tudósaink valójában a Marsról érkezett bevándorlók? Magyar gyógyvíz keltette új életre a római császárt? Meghökkentő dolgok, de igazak, és egy miniképpen közös bennük, valamilyen módon kapcsolódnak a hungarikumokhoz.

A Föld és az ember: Ki a tettes és a ki az áldozat?

A Föld és az ember: Ki a tettes és a ki az áldozat?Köd a nagyváros felett, szelektív tárolók mellé halmozott hulladék és szemét, arcunkba csapó füst. A föld állapotáról, hajlamosak vagyunk átsiklani felette, legyintéssel elhessenteni a katasztrófahelyzetet. Pedig mi is tehetünk azért, hogy a bolygónk biztonságosabb legyen, mi pedig egészségesebbek.

A lelki egészség az első

A lelki egészség az elsőA tinédzserek lelke sokszor kiszámíthatatlan. Tizenéveskor a legnehezebb és egyben legszebb ugyanakkor a tinédzserek lelke sokszor kiszámíthatatlan. A digitális korban vajon mit jelent a lelki egészség és a jó életminőség? Ennek járunk utána.

Filmteszt Helpdesk: Brazilok

Filmteszt Helpdesk: BrazilokA film elején az Egerhez közeli Noszvaj barlanglakásait látjuk. Itt, elég nagy nyomorban, még ma is élnek romák, földpadlós kunyhókban. Bár a barlanglakások többsége ma már látványosság.

DUE pályázatok - meghosszabbítva: március 31.

DUE pályázatok - meghosszabbítva: március 31.A nagy érdeklődésre és a március 15-i hosszú hétvégére tekintettel a DUE MEGHOSSZABBÍTOTTA az aktuális pályázatok beadási határidejét. Pályázataidat MÁRCIUS 31-ig fogadjuk a DUE pályázatbeadó felületén

Pénzügyes Helpdesk: Kártyás fizetés

Pénzügyes Helpdesk: Kártyás fizetésLehúzza a zsebedet a sok fémpénz? A Pénzügyminisztérium (a Mastercard Magyarországi Képviselete és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésével) az új tanévben egy nemzetközi szinten egyedülálló projektben vesz részt, amellyel az iskolai készpénzforgalom csökkentését kívánják elérni.

Minőségi életet élsz?

Minőségi életet élsz?Az életminőség mind a mai nyelvben, mind pedig az orvosi, élettani szaknyelvben gyakori fogalmaknak számítanak. A 40-50- es években került elő, de azóta sincs megfelelő definíciója. Most utánajárunk, mit is jelent ez!

Pályázz – március 15. a határidő

Pályázz – március 15. a határidőHa érdekel a média világa, szeretsz írni, videózni fotózni, vagy kipróbáltad már magad vloggerként, esetleg dalíróként, akkor itt a nagy lehetőség! Március 15-ig 4 pályázaton is indulhatsz, melyeket a DUE Médiahálózat hirdetett meg általános és középiskolásoknak, illetve egyetemistáknak. Pályázz!

Tekintsd meg a tavalyi eseményvideónkat a Sajtófesztiválról!

Tekintsd meg a tavalyi eseményvideónkat a Sajtófesztiválról!A tavalyi Sajtófesztivál mindent vitt! Rekord számú látogatóhad érkezett és töltötte velünk együtt május 11-ét! Változatos programok várták az érdeklődőket, több helyszínen a TESLA Budapest rendezvényközpontjában.

Filmteszt Helpdesk: Hogyan készülnek a magyar filmek?

Filmteszt Helpdesk: Hogyan készülnek a magyar filmek?Gondolkodtál már azon, hogy egy magyar film kinek a támogatásából jön létre, ki gyártja, és hogyan kerül az ötletgazdától egyenesen a tévédre? Ezzel a cikkel most sokkal többet megtudhatsz ezekről a folyamatokról. Bemutatjuk a Magyar Nemzeti Filmalapot.

Tematikus Pályázatok 2019

Tematikus Pályázatok 2019A DUE Akkreditált Kiváló Tehetségpont, ezért egész évben nagy hangsúlyt fektet arra, hogy felfedezze és jutalmazza a tehetségeteket. Célunk az, hogy a díjakkal segítsük a pályázókat szakmailag, illetve az, hogy a siker pályázókat edukáljuk és hírt adjunk róluk.

NETbiztos pályázat 2019

NETbiztos pályázat 2019Biztonságban vagy az interneten? Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Készíts róla videót, hogy segíts a többieknek is okosan használni a netet!

Első 1 2 3 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság