Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Filmteszt Helpdesk: Ernelláék Farkaséknál

Filmteszt Helpdesk: Ernelláék FarkaséknálMinden héten adunk egy kis segítséget a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 2. kitöltéséhez! Van, amikor nagyon kellemetlen, ha vendégek csöppen az ember életébe. De először az örömé a főszerep, ami elég hamar múlni kezd. Ez nincs másként Farkaséknál sem, ahová Ernelláék érkeznek meg Skóciából.

XS - a rendszerbe iktatva

XS - a rendszerbe iktatvaGömbölyű sarkok, nemes acél váz, ezüst alma logó, hipergyors FaceID, duál kamera, amivel mélységélességet lehet állítani. Ez az iPhone XS, ami a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 2. fődíja!

Megjelent az év utolsó DUE Tallózója

Megjelent az év utolsó DUE TallózójaAz év végével az utolsó DUE Tallózóhoz is elérkeztünk. Igyekeztünk minden olyat belezsúfolni, amit 40 oldalba csak lehet.

Már csak pár nap maradt hátra, ne késlekedj!

Már csak pár nap maradt hátra, ne késlekedj!Visszaszámlálás elindult! Vegyél részt a karácsonyi akcióban!

Filmteszt újratöltve!

Filmteszt újratöltve!Sokaknak már nem ismeretlen a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak elnevezésű vetélkedő, melyet a tavaly először rendeztünk meg, és több mint 17 000-en vettek részt rajta. Az idei országos játék online fordulója 2018. december 15.-én startol.

A földrengések átköltöztek a Marsra!

A földrengések átköltöztek a Marsra!Munkahelyén fogadott minket Kiszely Márta szeizmológus, az MTA Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont Geodéziai és Geofizikai Intézetének Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriumában. Többek között olyan érdekes témákról volt szó, mint hogy mik azok a marsrengések.

Miért érdemes PTE-t választani?

Miért érdemes PTE-t választani?Mik lesznek a jövő szakmái? Hogyan tartanak lépést a munkaerőpiac legújabb kihívásaival az egyetemek? Erre a kérdésünkre ad választ dr. Oláh András, egyetemi docens, a PTE Egészségtudományi Kar dékánja.

Köszönjük a munkátokat!

Köszönjük a munkátokat!Az idei DUE karácsonyon is megköszöntük és értékeltük azok munkáját, akik egy év leforgása alatta legtöbbet tették az egyesületért.

Zala Orsolya kapta 2018-ban a Kaczián emlékdíjat

Zala Orsolya kapta 2018-ban a Kaczián emlékdíjatA DUE karácsonyon hagyományosan átadásra került a Kaczián Gábor emlékdíj! Az egyesület fiatalon elhunyt titkárságvezetőjéről elnevezett közösségi díjat, 2018-ban Zala Orsolya vehetett át.

Együtt ünnepeltünk- beszámoló a DUE karácsonyról

Együtt ünnepeltünk- beszámoló a DUE karácsonyrólA Kódex Kulturális Központból december hetedikén az idei 3 tábor dal szűrődött ki, amit felváltott a díjazottaknak szóló tapsvihar, a meghitt hangulatot pedig csak a hangos nevetés szelte ketté. Ebből már mindenki sejti, hogy idén is megtartotta az egyesület a karácsonyi ünnepségét.

Ki figyel a bajbajutottakra?

Ki figyel a bajbajutottakra?Ha egy barátod zaklatás áldozatává válik, Te vagy az, aki ezt először észreveheted a mindennapi kommunikációtok során. Ne legyél cselekvésképtelen, hisz Te tudsz a saját korosztályodnak őszinte szavakkal tanácsot tolmácsolni a tanároktól, szülőktől! Kinek mi a feladata ilyen krízishelyzetben?

Az árulkodó jelek

Az árulkodó jelekFeszültség, ingerlékenység, szokások változtatása - különböző jelek, melyek alapján Te is könnyen felismerheted, ha valaki zaklatás áldozatává válik!

Első 1 2 3 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság