Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Mi is az internetes zaklatás?

Mi is az internetes zaklatás?Bizonyára hallottá már a cyberbullying fogalmáról, sajnos egyre többször szembe jön különböző platformokon. Tegyük rendbe, mit is takar az internetes zaklatás, ki a zaklató, milyen elrettentő számokat találunk ezzel kapcsolatban!

Fontos a pénzügyi tudatosság

Fontos a pénzügyi tudatosságA pénzügyi tudatosság egyéni és nemzetgazdasági érdek, ennek egyik alapköve, hogy már a fiatalok is tudatosan tudják kezelni pénzügyeiket, ismerjék a pénzügyek világát: e célt tűzte ki magának a Pénz7 témahét.

Nem csak négy keréken kell vigyázni

Nem csak négy keréken kell vigyázniAkár két keréken, akár gyalog közlekedünk a téli évszakban, elengedhetetlen a figyelem. A hópelyhek csodálása mellett jusson időnk arra is, hogy felmérjük a veszélyhelyzetet és megelőzzük azt!

Télen is felelősségteljesen!

Télen is felelősségteljesen!A karácsony közeledtének fényei, szépségei ne vonják el a figyelmünket a legnagyobb ajándékról: saját, és környezetünk biztonságáról.

Az interneten is oda kell figyelni karácsonykor!

Az interneten is oda kell figyelni karácsonykor!Az embernek gyakran nincs ideje a boltokat járni órák hosszat, ezért válnak egyre népszerűbbé a webshopok: ki ne szeretné az ajándékvásárlást a takaró alól, egy bögre tea mellett intézni. Ám óvatosan kell bánni ezekkel a felületekkel.

Nagyobb, drágább ajándék? Itt a megoldás!

Nagyobb, drágább ajándék? Itt a megoldás!Karácsonykor nem csak kapni jó, adni még kellemesebb érzés, de kérdés, hogy a pénztárcánk mennyire engedi meg a vásárlást.

Nem muszáj a legdrágábbat venni!

Nem muszáj a legdrágábbat venni!Miért ne lehetne tudatos a karácsonyi ajándékozás? A kevesebb, de hasznos ajándékkal többet adhatunk, és még pénztárcánkat is kíméljük.

Már öt éve van TSZSZ

Már öt éve van TSZSZHogy micsoda? A Teljesítésigazolási Szakértői Szerv (TSZSZ). Amely 2013 nyarától, jogszabály által előírt keretek között működik. Létrehozásának célja az építőipari kintlévőségek, lánctartozások mérséklése, a peres eljárások számának csökkentése volt.

Mi is az a THM?

Mi is az a THM?Sokan nem tudják, de mégis fontos ez a mozaikszó!

Fintelligence Központ nyílt Pécsett

Fintelligence Központ nyílt PécsettÚjabb Fintelligence Pénzügyi Oktatási Centrum nyílt november 8-án, ezúttal a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán.

Karácsonyozz velünk!

Karácsonyozz velünk!Ha december, akkor DUE Karácsony, ami idén sem maradhat el. Nem kevés programmal készülnek a szervezők, hiszen lesz két díjkiosztó, meglepetés vendégek, és végérvényben egy kicsit visszatekintünk az előző évre. Idén a közös ünneplés mellett és az est egy DUE Klubbal egészül ki.

Sikerrel zárult a Közösségi Médianap

Sikerrel zárult a Közösségi MédianapNagy sikerrel zárult november 30-án, pénteken a DUE Médiahálózat és a Táska Rádió közös rendezvénye, a Közösségi Médianap Székesfehérváron, a Lánczos Kornél Gimnáziumban. Az eseményen résztvevők izgalmas előadásokat hallgathattak meg feltörekvő bloggertől/vlogggerektől, és profi újságíróktól.

Első 1 2 3 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság