Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Megvettem, de bajban vagyok

Megvettem, de bajban vagyokElállnál a vásárlástól, de nem tudod, hogy hogyan tedd és kihez fordulj? Siklósi Máté fogyasztóvédelmi szakembertől kaphatsz egy két tippet!

Médianap Fehérgyarmaton!

Médianap Fehérgyarmaton!A DUE idén is megrendezi a közösségi médianapot Fehérgyarmaton, ahol az egész napos esemény tematikája nem lesz mást, mint az olvasás!

DUE KGB a Csillagvirág Klinkán

DUE KGB a Csillagvirág KlinkánA DUE Kulissza Gerilla Brigád novemberben a Jóban Rosszban forgatására visz el téged. Megnézheted, hogy dolgozik a stáb, találkozhatsz a szereplőkkel, és körülnézhetsz a stúdióban. Élőben láthatod azokat a helyiségeket, amik nap mint nap feltűnnek a SuperTV2 képernyőjén.

Rosszat rendeltem, most mi legyen?

Rosszat rendeltem, most mi legyen? Folytatjuk tematikus cikksorozatunkat, amiben a megfelelő internetes vásárlásról adunk hasznos tanácsokat. Az egyik legfontosabb pedig a linkre kattintva el is érhető, ami nem más, mint a 14 napos elállás!

Fiataloknak is bemutatkozik a BKIK

Fiataloknak is bemutatkozik a BKIKIdén 168 éves a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK). Az évfordulót egy történelmi visszatekintést nyújtó konferencia is színesíti, amelyre a DUE-tagokat is várják.

A kényelem bűvöletében

A kényelem bűvöletébenElsőként érdemes tisztáznunk, mit is nevezünk online vásárlásnak. Legtöbben azonnal rávágják, hogy termékvásárlásról van szó, amit végül a kezünkbe vehetünk, de manapság ugyanígy szolgáltatásokat – legyen az zene, előfizetés, utazás vagy éppen biztosítás – is fizethetünk a neten.

Sok kicsi sokra megy!

Sok kicsi sokra megy!Idén is megkaptuk a NAV-tól a jó hírt, miszerint a személyi jövedelemadójuk felajánlható egy százalékával többen is a DUE-nak szavaztak bizalmat. Ez az összeg az elmúlt évekhez képest jelentősen megnövekedett, régi és újabb támogatóinknak ez úton is nagyon köszönjük!

DUE Klub és Kult egyszerre

DUE Klub és Kult egyszerreSzezont nyitunk a programok terén is! Október első szombatján egyszerre kettőt is, hiszen a a DUE Klub és DUE Klut egyszerre jelentkezik!

Új időszámítás a divatban

Új időszámítás a divatbanÚj évszak következik, és bár a legtöbben visszavágyódnak a nyárba, ugyanakkor lehetünk vidámak és színesek ebben az időszakban is. Életmód és divattippek következnek az ügyeletes divatmágusainktól!

Ki felel a DUE Tallózóért?

Ki felel a DUE Tallózóért?Egyszerre komoly újságíró, felelősség teljes csoportvezető, partik állandó hangulatfelelőse és a DUE Tallózó főszerkesztője. Na, de kit értünk Berei Dániel alatt?

Idén is keressük a tehetségeket!

Idén is keressük a tehetségeket!DUE Médiahálózat 29. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázaton kizárólag saját munkákat fogadunk el, a részvétel felső korhatára pedig 25 év.

Újra elérhető a Netbiztos pályázat!

Újra elérhető a Netbiztos pályázat!Biztonságban vagy az interneten? Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Készíts róla videót, hogy segíts a többieknek is okosan használni a netet!

Első 1 2 3 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság