Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Puskás Peti is ott volt a Sajtófesztiválon

Puskás Peti is ott volt a SajtófesztiválonA HM pódiumon Koós Nikolett beszélgetett Puskás Peti színésszel, az X-Faktor mentorával és a The Biebers zenekar frontemberével.

A hírek szerelmesei a fesztivál pódiumán

A hírek szerelmesei a fesztivál pódiumánA Jubileumi pódium vendégei voltak az RTL Klub műsorvezetői.

A Holnap tali sztárjaival is taliztunk a sajtófesztiválon

A Holnap tali sztárjaival is taliztunk a sajtófesztiválonAz Új Nemzedék pódiumának vendégei voltak a Holnap tali! sztárjai.

A 25. sajtófesztivál vendége volt D. Tóth Kriszta

A 25. sajtófesztivál vendége volt D. Tóth KrisztaA Generali pódiumon D. Tóth Krisztával, a WMN online magazin alapító-főszerkesztője volt a vendégünk.

Pál utcai fiúk a Sajtófesztivál pódiumán

Pál utcai fiúk a Sajtófesztivál pódiumánA 25. sajtófesztivál Jubileumi pódiumának vendégei voltak a Pál utcai fiúk: Ember Márk, Wunderlich József és Józan László.

A Tanár úr is ott volt a Sajtófesztiválon

A Tanár úr is ott volt a SajtófesztiválonA 25. Sajtófesztivál Jubileumi pódiumának vendége volt Nagy Ervin, színész.

Vloggerek a Sajtófesztiválon

Vloggerek a SajtófesztiválonA 25. sajtófesztivál Jubileumi pódiumának vendégei voltak a neves vloggerek: Nana és Ungdani.

Te láttad mit rejtett a Tudományok Tárháza?

Te láttad mit rejtett a Tudományok Tárháza?Tudományt, kutatást, játékot, érdekességet, sok-sok kérdést-választ, mosolyt, pupillatágító tényeket-kutatási eredményeket, wow! típusú kémiai kísérleteket és tömeges érdeklődőket. Egy hihetetlenül eseménydús nap, egy eszméletlen jó fesztivál, rekord számú látogatóhad!

Fohász a tudományhoz - Tudós csajok

Fohász a tudományhoz - Tudós csajokErdősi Boglárka már nem egyszer bizonyította, hogy méltán tagja a DUE első Komplex Természettudományos tehetséggondozó programjának, a Tudós csajoknak. Megannyi cikk és beszámoló mellett most megszületett a Tudós csajok, Fohász a Tudományhoz című költemény.

Ugye Ti is hallgatjátok Aranyt? - MMA

Ugye Ti is hallgatjátok Aranyt? - MMAAz MMA Arany János születésének 200. évfordulója alkalmából nagyszabású projektet indított, amelynek célja, hogy jelentős művei ingyenesen, mindenki számára elérhetők legyenek az interneten hangzóanyag formájában.

Megvannak az év mentorai

Megvannak az év mentoraiA DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán nem csak a tehetséges diákokat, de az őket segítő pedagógusokat is jutalmaztuk. 2018 mentorai: Ollerinyi Tamás és Panulin Szabolcs.

2018 Ifjúsági sajtódíjasa Bihari Bernadett Luca lett

2018 Ifjúsági sajtódíjasa Bihari Bernadett Luca lett2018-ban Bihari Bernadett Luca (a Miskolci Egyetem Állam-és Jogtudományi Karának ötödéves jogász hallgatója, illetve a kar hivatalos hallgatói lapjának, a Vadlaw magazin főszerkesztője) lett az Ifjúsági Sajtódíjasa!

Első 1 2 3 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság