Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

DUE Rádió – Okosan a pénzzel – 2018. március

DUE Rádió – Okosan a pénzzel – 2018. márciusBankkártya, paypass, mobilfizetés. Mindössze néhány olyan kifejezés, amely szinte észrevétlenül épül be hétköznapi beszédünkbe, hiszen a pénzügy világa is halad a korral.

DUE Rádió – Okosan a pénzzel – 2018. február

DUE Rádió – Okosan a pénzzel – 2018. februárFényképező: pipa! Fogkefe: pipa! Papucs: pipa! Indulásra készen! Vagy mégsem?! Hosszabb utazásra való felkészüléskor gyakorta kifelejtünk a poggyászból ezt-azt, van azonban egy olyan kellék, melynek meglétéről síelés vagy nyaralás előtt mindenképpen célszerű megbizonyosodnunk.

Még a héten kitöltheted a Kresz-tesztet

Még a héten kitöltheted a Kresz-tesztetÁprilis 22-én zárul a Generali Nagy Diák Kresz-teszt – regisztrálj, tölts és nyerj! Kapcsolódj be a DUE és a Generali a Biztonságért Alapítvány háromfordulós nyereményjátékába. Töltsd ki az ingyenes, online KRESZ-tesztet, hogy a tiéd legyen egy komplex jogosítvány vagy egy robogó.

FELHÍVÁS! - Legyen április 30-a a Magyar Film Napja!

FELHÍVÁS! - Legyen április 30-a a Magyar Film Napja!A magyar filmművészet megszületése óta eltelt közel 120 év minden időszakában nagy számmal voltak jelen olyan kiemelkedő tehetségű filmalkotók, akik hazai vagy külföldi pályájuk során világhírűvé tették a magyar filmet.

Még 5 napig kitöltheted a NE DŐLJ BE! tesztet

Még 5 napig kitöltheted a NE DŐLJ BE! tesztetMár mintegy 13 ezren kitöltötték a NE DŐLJ BE! tesztet. Ne maradj le a nyereményekről Te sem. Még van öt napod, hogy válaszolj a 20 eldöntendő kérdésre. Középdöntő és döntő élőben a 25. jubileumi Sajtófesztiválon. Látogass el a nedoljbeteszt.hu oldalra.

Az emberiség vagy a gépek fejlődése? - Mesterséges intelligencia

Az emberiség vagy a gépek fejlődése? - Mesterséges intelligenciaA tudós csajok az MTA TTK Agyi Képalkotó Központjában jártak. Erdősi Boglárka, akinek ez már nem az első és nem is az utolsó tudósítása, részletezi nekünk a központban hallottakat, mit is érdemes tudnunk a mesterséges intelligenciáról. Stephen Hawking sötét jóslata valóban beteljesül a jövőben?

A HOLNAP TALI! sztárjaival is talizhatsz

A HOLNAP TALI! sztárjaival is talizhatsz A Holnap Tali! sztárjaival is találkozhatsz a 25. jubileumi Sajtófesztiválon. 2016-tól futó ifjúsági sorozat egy kitalált iskolában, a budapesti Petőfi Gimiben játszódik, ráfókuszálva a 11. osztályba járó 6 diákra, akik a népszerű sorozat főszereplői.

Szavazz Te is Európa legjobb ifjúsági filmjéről

Szavazz Te is Európa legjobb ifjúsági filmjérőlMozizzunk együtt május 6-án a budapesti Tabán moziban. Szavazz Te is Európa legjobb ifjúsági filmjéről! A programban 1500 fiatal, 42 város, 3 film vesz részt.

2017 legszexisebb nője is ott lesz a 25. Sajtófesztiválon

2017 legszexisebb nője is ott lesz a 25. SajtófesztiválonAz Oltári csajok telenovella cserfes Pirosát alakító Michl Juli eredetileg a kamera másik oldalán képzelte el a karrierjét: a Színház- és Filmművészeti Egyetemen televíziós műsorkészítő szakon tanult.

Közgyűlési meghívó 2018.

Közgyűlési meghívó 2018.A DUE elnöksége összehívta a DUE évi rendes közgyűlését. A közgyűlés időpontja és helyszíne: 2018. május 8. 15.00 óra, DUE- iroda (1148 Budapest, Örs vezér tér 11.). A tagok felének meg nem jelenése esetén új közgyűlést kell összehívni, amely a megjelentek létszámától függetlenül érvényes.

Biciklizés télen? Igen, lehetséges! - OBB

Biciklizés télen? Igen, lehetséges! - OBBBelegondoltál már abba, hogy milyen lenne úgy közlekedni, hogy nem kell tömött tömegközlekedési eszközökre szállnod vagy kocsiba ülnöd, de mégis gyorsabban ott vagy bárhol, mintha sétálnál? Hogy egyszerre érsz oda mindenhová időben és még mozogsz is? Igen, létezik egy megoldás: Kerékpározz!

Ábel Von Müller is vendége lesz a 25. Sajtófesztiválnak

Ábel Von Müller is vendége lesz a 25. SajtófesztiválnakÁbel Von Müller évek óta videózik. A Youtube-on 117 ezer fölé emelkedett a csatornájára feliratkozók száma. A „vlogolást” 2013 júniusában kezdte. Ma már pulóvert, pólót, telefontokot, esernyőt, poharat lehet a logójával rendelni.

Első 1 2 3 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság