Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Színes programmal várunk a Filmteszt döntőjén

Színes programmal várunk a Filmteszt döntőjénRADICS PETI, CULTUREGEEKS, UNGDANI, BROADTEST, SZABÓ SIMON már biztos, hogy ott lesz a Nagy Magyar Diák Filmteszt döntőjén. Gyere el Te is!

NE DŐLJ BE! Nincsenapám, seanyám

NE DŐLJ BE! Nincsenapám, seanyámA DUE Ne dőlj be! programsorozata keretében ezúttal a Kolibri Színházba látogathatunk el. Szabó Borbála Nincsenapám, seanyám előadását ajánljuk figyelmetekbe. Az előadást követően drámafoglalkozáson is részt veszünk.

Ott lehetünk A Dal elődöntőjének főpróbáin

Ott lehetünk A Dal elődöntőjének főpróbáinA legaktívabb duésok ott lehetnek A Dal elődöntőjének főpróbáin. Lement a harmadik válogatóadás, volt gyors és lassú nóta, modern pop és autentikus cigányzene, mexikói sombrero, kedveskedés és persze kemény kritika.

Tudatosan használja? Nethasználati önteszt a Telenortól a Biztonságos Internet Napra

Tudatosan használja? Nethasználati önteszt a Telenortól a Biztonságos Internet NapraA Biztonságos Internet Nap alkalmából bárki letesztelheti a Telenor kérdőívével, hogy mennyire használja tudatosan az internetet. A mobiltársaság fontos célkitűzése annak tudatosítása, hogyan lehet az online tér a lehető legjobb célokat szolgáló, hasznos és biztonságos közeg mindenkinek.

Ott lehetsz Belgrádban a Nemzetközi Diákhéten

Ott lehetsz Belgrádban a Nemzetközi Diákhéten2018-ban Belgrádban rendezik meg a Nemzetközi Diákhetet, amelyre a DUE is meghívást kapott. ISWiB fesztivál egy héten keresztül a szerb fővárosban.

Nem ismerjük a KRESZ-t, vagy csak nem tartjuk be?

Nem ismerjük a KRESZ-t, vagy csak nem tartjuk be?2017-ben hazánkban több mint félmillió eljárás indult közlekedési szabálysértések miatt, a közlekedők pedig közel 5 milliárd forint pénzbírságot fizettek be.

Nem ismerjük a kreszt vagy csak nem tartjuk be?

Nem ismerjük a kreszt vagy csak nem tartjuk be?2017-ben hazánkban több mint félmillió eljárás indult közlekedési szabálysértések miatt, a közlekedők pedig közel 5 milliárd forint pénzbírságot fizettek be.

A virtuális térben mindent szabad?

A virtuális térben mindent szabad?Káros tartalmat talált az interneten? Drogfogyasztásra csábítás, zaklatás, uszítás, gyűlöletkeltés... Milyen szabályozás érvényes az interneten a büntetőjogot tekintve? Ha valami virtuálisan történik, akkor az elszáll a felhőben?

A filmteszt eddig mindent vitt

A filmteszt eddig mindent vittKözel 17 ezer versenyző tett próbát a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak első, online fordulójában. A Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával szervezett országos játék a résztvevők száma alapján a legnépszerűbb és a legsikeresebb a DUE Médiahálózat által eddig szervezett edukatív tematikus tesztek közül.

Ásványvilág Budán - Tudós csajok beszámoló

Ásványvilág Budán - Tudós csajok beszámolóHegyesi Eszter, aki a Tudós csajok csapat lelkes tagja beszámolójában elmeséli, milyen is volt az ELTE TTK Természetrajzi Múzeum Ásványtára. Egy újabb kalandozás következik a természettudományok világában, ezúttal Esztertől, aki maga is az ásványok szerelmese és megszállott gyűjtője.

Csínytevés vagy bűncselekmény?

Csínytevés vagy bűncselekmény?Csínytevés vagy bűncselekmény? Hol a határ? Elindult a NE DŐLJ BE! bűnmegelőzési vetélkedő, amely játékos formában hívja fel a figyelmet a fiatalokat érintő veszélyekre és a megoldási lehetőségekre.

A meztelen diplomata - Filmajánló

A meztelen diplomata - FilmajánlóRejtő Jenő regényeit nem könnyű adaptálni. A sajátos, a pesti humorban gyökeredző Rejtő-humor nem elsősorban szituációs humort jelent, nem a történésekben rejlik a titka, hanem abban a sajátos, csak Rejtőre jellemző nyelvben, ami filmre nehezen ültethető át, nem is igazán parodizálható.

Első 1 2 3 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság