Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

E-learninggel az autópályára

E-learninggel az autópályára Figyelmetekbe ajánljuk az e-learning KRESZ képzést. A tananyagok a szöveges információk mellett multimédia-elemek, interaktív animációk, szituációs gyakorlatok alkalmazásával teszik könnyen befogadhatóvá az ismereteket.

Nézőként a színpadon, gyere velünk a Kolibribe

Nézőként a színpadon, gyere velünk a KolibribeHa mindig is vágytál arra, hogy színpadra lépj, most megteheted. Március 14-én Nincsenapám, seanyám a Kolibriben. Még lehet jelentkezni. Az előadásban a történet a nézők között játszódik, beülhetünk a főszereplő szobájába...

Kresz-gyakorlásért robogó vagy ingyen jogosítvány

Kresz-gyakorlásért robogó vagy ingyen jogosítványCsaknem hatvanezer tanuló járhat jól azzal, hogy 2018. július 1-jétől 25 ezer forintig visszatéríti a húszévesnél fiatalabbaknak a KRESZ-tanfolyam és -vizsga díját az állam.

Szigonyozással, bálnavadászattal kifogható-e az aranyhal?

Szigonyozással, bálnavadászattal kifogható-e az aranyhal?A pszichológiai manipuláció olyan kifejezés, ami a nem technológiai jellegű behatolásokra vonatkozik, hanem elsősorban az emberi interakciókra támaszkodik. Lényege, hogy más emberek becsapásával feltörhetjük az alapvédelemmel ellátott rendszereket.

Ne dőlj be! a 48 órás kihívásnak

Ne dőlj be! a 48 órás kihívásnakA „48 órás kihívás" egy igen labilis korosztályt céloz meg, a 14 évnél fiatalabbakat. A kihívás lényege, hogy a lehető leghosszabb időre, de minimum 2 napra vesszen nyomuk a fiataloknak.

Utazás a Cern-be - Tudós csajok beszámoló

Utazás a Cern-be - Tudós csajok beszámolóA Tudós csajok csoportjában van két tudós srác is, akik az MTA Wigner Fizikai Kutatóközpont Részecske- és Magfizikai Intézetében eltöltött élményeikről mesélnek. Bence és Tamás szerencsések, mert 26 csodás és okos lány társukkal együtt látogathatták meg a központot.

NETbiztosnak érzed magad?

NETbiztosnak érzed magad? Hallottál már a Telenor és a DUE közös pályázatáról? Két témában várunk, maximum 3 perces kisfilmeket, videókat. Legyél NETbiztos! Hívd fel a figyelmet egy általad készített videóban az internetes zaklatás veszélyeire és a személyes adatok védelmére az interneten.

Egyik kutya, másik etológus - Tudós csajok beszámoló

Egyik kutya, másik etológus - Tudós csajok beszámolóLáng Laura egy ifjú "Tudós csaj", aki beszámolójában mesél egy kicsit nekünk az Etológiáról és az élmény alapú helyszínlátogatásról amin részt vett. Kutyák a laborokban, jutifalat a tarsolyban!

Mi a rohamivás és az „Italmérték” program?

Mi a rohamivás és az „Italmérték” program?A drog mellett az alkohol veszélyeivel mintha kevesebbet foglalkoznánk. Pedig egyre nagyobb divattá válik a fiatalok körében az ún. rohamivás (binge drinking), amely mögött a szándékos, gyors berúgás vágya áll.

Lápba fagyott jégkorszakok nyomában - Tudós csajok

Lápba fagyott jégkorszakok nyomában - Tudós csajokTudós csajok ismét bevetésen! Ezúttal Erdősi Bogi, a program legtehetségesebb tagja mesél nekünk. Pollenek- apró zavaró allergének a szénanáthások számára. A kutatók viszont lehetőséget látnak bennük, nem is olyan kicsit, mint amilyen méretűek, hiszen többségük csupán mikrométeres tartományba esik.

Hogyan derül ki, hogy valaki grooming áldozata?

Hogyan derül ki, hogy valaki grooming áldozata?Sajnos sokszor túl későn derül ki, hogy valakit ilyen módon félrevezetnek. Előfordulhat, hogy csak akkor lesz ez nyilvánvaló, amikor valamilyen szexuális ajánlatot kap a másiktól. 2019. január, DUE Online.

Exkluzív látogatás a Sztárban sztár +1 kicsi stúdiójában

Exkluzív  látogatás a Sztárban sztár +1 kicsi stúdiójábanPáratlan lehetőséget kaptak a DUE Médiahálózat újságírópalántái: 2017.január 26-án a SuperTV2 ismert és közkedvelt műsorának, a Sztárban sztár + 1 kicsinek nézői és részesei lehettünk, és egy exkluzív szombat délutánt tölthettünk a Róna utcában.

Első 1 2 3 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság