Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Rendelkezz adód 1 százalékáról!

Rendelkezz adód 1 százalékáról!Magyarországon az adófizetők adójuk 1 százalékával támogathatják azokat a civil szervezeteket, melyeknek céljaival, tevékenységével egyetértenek és amelyeket támogatásra méltónak találnak.

Februárban egy éves a Zeneipari Hivatal – indul a Zeneipari menedzsment kurzus

Februárban egy éves a Zeneipari Hivatal – indul a Zeneipari menedzsment kurzusA Zeneipari Hivatal ugyan még csak idén februárban lesz egy éves, de már olyan zenekarok menedzsmentjeinek tagjai végeztek nálunk, mint a Kistehén, a Quimby, Szalóki Ági, a Kerekes Band, a Punnany Massif, a Brains, a Vad Fruttik, a ColorStar vagy az Alma együttes.

Jelentkezz az Ifjúsági Sajtódíjra!

Jelentkezz az Ifjúsági Sajtódíjra!Az Ifjúsági Sajtódíjra fiatal újságírók jelentkezhetnek eddigi életművükkel április 1-ig.

Zenei menedzser képzés februártól a Werk Akadémián

Zenei menedzser képzés februártól a Werk Akadémián2014. február 17-től elindul a Werk Akadémia hiánypótló képzése, a Zenei menedzser program. A képzés betekintést ad a komoly és könnyűzene történetébe, működésébe és működtetésébe. A hallgatók a piac vezető szakembereivel, legnépszerűbb előadóival dolgozhatnak együtt.

„Annyi ötletem van”

„Annyi ötletem van”Czutor Zoltán mostanában ki sem látszik a munkából: alighogy megjelent a Belmondo legújabb lemeze, Gubás Gabival készített gyerekdalokat tartalmazó közös korongot, azzal pedig régi álma vált valóra, hogy Dávid és Betsabé történetét feldolgozó zenés játékötlete iránt három színház is érdeklődik.

Légy te a Legjobb!

Légy te a Legjobb!Szívesen végzel önkéntes munkát? Újságíró szakmai gyakorlatot keresel? A Legjobb Vagyok Tehetségmentoráló Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft. két pozícióba is keres a kommunikáció terén jártas, elhivatott fiatal felnőtteket január 30-ig.

2014 a digitális iskolaújságok éve

2014 a digitális iskolaújságok éveTi is megjelentetnétek iskolaújságotokat, de nem tudjátok, hogy kezdjetek neki? Segítségünkkel az áprilisban érkező online diáklaptárral ez valóra válik.

Megjelent a DUE-médiasorozat legújabb kötete

Megjelent a DUE-médiasorozat legújabb köteteÉrdekel a rádiózás? Szívesen foglalkozol a magyar nyelvvel? Ha a válaszod igen, akkor neked ajánljuk Rádió és nyelv című, frissen megjelent kötetünket.

III. Zergék az őzikék ellen téli túra

III. Zergék az őzikék ellen téli túraKéső őszhöz vagy kora tavaszhoz illő időben rendezte meg harmadik téli túráját a DUE január első hétvégéjén Turányi-Vadnay Szabolcs, Ott Zsuzsanna és Herczeg Zsolt szervezésében. Huszonegyen kapaszkodtak fel Mátrakeresztesről a Hidegkúti Turistaházhoz.

Jó volt, de lesz jobb is!

Jó volt, de lesz jobb is!Azért jó volt ez a 2013-as év. Jó volt, és tudjuk, hogy lesz még jobb is!

Magyar középiskolás az idei Nobel-díj kiosztási ceremóniára

Magyar középiskolás az idei Nobel-díj kiosztási ceremóniáraA Magyar Innovációs Szövetség a 2013. december 4. és 11. között megrendezett Stockholm International Youth Science Seminarra és az azt lezáró Nobel-díj kiosztási ceremóniára és bankettre a 17 éves középiskolai diákot, Zsombori Balázst delegálta.

Szakmai gyakorlat Olaszországban

Szakmai gyakorlat OlaszországbanSzeretnél hosszabb időt eltölteni Olaszországban? Érdekel a vendéglátás és az agroturizmus? Ha igen, akkor neked találták ki a Contact Europe Alapítvány szakmai gyakorlati programját.

Első 1 2 3 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság